KİRLİ OYUNLARA 'PRİM' VERMEYİZ

SPOR 23.08.2021 - 22:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2445+ kez okundu.
 

KİRLİ OYUNLARA 'PRİM' VERMEYİZ

Son dönemlere başarısıyla damga vuran Ali Gürbüz, son olarak Pamukkale Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin sahibi olurken, yeni polemikler gündeme geldi.

Finalde İsmail Balaban'ı yenerek son 1.5 ay içerisinde 5. altın kemerini kazanan sporcuları Ali Gürbüz'e karşı bir oyun oynandığını ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, "Bu tür yaklaşımlar güreş camiasındaki tüm pehlivanlara zarar vermekte ve birbirleri ile kutuplaştırmaya götürmektedir. Korkuteli Belediyespor güreşçilerimizin hiçbir tanesinin paraya, pula, ödüle, teşfiğe ihtiyacı bulunmamaktadır. Ali Gürbüz, her organizasyonda kendisini yenene ödül dağıtma primi açıklaması yapanlara güreş adabı ve duruşuyla cevap verecek ve Korkutelimizi, Antalyamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir" ifadelerine yer verdi. BALABAN'DAN AÇIKLAMA Ömer İşlek'in bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başpehlivan İsmail Balaban da dikkat çekecek ifadelere yer verdi. Finalde Ali Gürbüz’e rakip olan Balaban, "Pamukkale güreşlerinde Selim Seyfettin ağamız adına güreştim ve 2. oldum. O da gönlünden kopan bir ödül taktim etti. Hayatında spor yapmamış, ter dökmemiş, mücadele nedir bilmeyen insanların da her şeyi biliyor olması, cehalet de gelinen son nokta" sözlerine yer verdi.
Son dönemlere başarısıyla damga vuran Ali Gürbüz, son olarak Pamukkale Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin sahibi olurken, yeni polemikler gündeme geldi.

Finalde İsmail Balaban'ı yenerek son 1.5 ay içerisinde 5. altın kemerini kazanan sporcuları Ali Gürbüz'e karşı bir oyun oynandığını ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, "Bu tür yaklaşımlar güreş camiasındaki tüm pehlivanlara zarar vermekte ve birbirleri ile kutuplaştırmaya götürmektedir. Korkuteli Belediyespor güreşçilerimizin hiçbir tanesinin paraya, pula, ödüle, teşfiğe ihtiyacı bulunmamaktadır. Ali Gürbüz, her organizasyonda kendisini yenene ödül dağıtma primi açıklaması yapanlara güreş adabı ve duruşuyla cevap verecek ve Korkutelimizi, Antalyamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

BALABAN'DAN AÇIKLAMA

Ömer İşlek'in bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başpehlivan İsmail Balaban da dikkat çekecek ifadelere yer verdi. Finalde Ali Gürbüz’e rakip olan Balaban, "Pamukkale güreşlerinde Selim Seyfettin ağamız adına güreştim ve 2. oldum. O da gönlünden kopan bir ödül taktim etti. Hayatında spor yapmamış, ter dökmemiş, mücadele nedir bilmeyen insanların da her şeyi biliyor olması, cehalet de gelinen son nokta" sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.