Kırbıyık’tan takımındaki futbolculara ağır sözler

SPOR 12.10.2021 - 14:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2084+ kez okundu.
 

Kırbıyık’tan takımındaki futbolculara ağır sözler

İş İnsanı Şahin Kırbıyık futbolculara "Size vereceğim paraya inek alsaydım keşke" diyerek ağır konuştu...

TFF 2. Lig'de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçının ardından futbolcular için hakarete varan ifadeler kullandı. Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçı sonrasında çileden çıktı ve sosyal medya hesabından futbolcularına yönelik hakarete varan sözlerin yer aldığı bir paylaşım yaptı. TFF 2. Lig'de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçının ardından futbolcular için hakarete varan ifadeler kullandı. Kaynak :alanyadanhaber
İş İnsanı Şahin Kırbıyık futbolculara "Size vereceğim paraya inek alsaydım keşke" diyerek ağır konuştu...

TFF 2. Lig'de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçının ardından futbolcular için hakarete varan ifadeler kullandı.

Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçı sonrasında çileden çıktı ve sosyal medya hesabından futbolcularına yönelik hakarete varan sözlerin yer aldığı bir paylaşım yaptı. TFF 2. Lig'de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçının ardından futbolcular için hakarete varan ifadeler kullandı.

Kaynak :alanyadanhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.