KEPEZLİ KADINLAR MANAVGAT'TA

BELEDİYELER 08.08.2021 - 18:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2531+ kez okundu.
 

KEPEZLİ KADINLAR MANAVGAT'TA

Kepez'in kadınlarından yangın felaketinden etkilenen Manavgat'lı kadınlara büyük destek geldi. Yangın afetinin başladığı günden bu yana bölgeden hiç ayrılmayan istek ve talepleri yerinde dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, bölgedeki çalışmalarına Kepez'in kadınlarıda bir başka koldan eşlik etti.

Kepez'li kadınlardan Manavgat'a kadın dayanışma örneği  Kepez Belediyesi'nin Kadın Koordinasyon Merkezi, AKMEK ve Kepez'in gönüllü kadınları 'Kadının dilinden kadın anlar' diyerek, yangın felaketinin yaşandığı Manavgat'taki kadınları ziyaret ederek, istek ve talepleri dinlediler.Kepezli kadınların el emeği göz nuru ürettikleri şalvardan tişörte, yelekten iç çamaşırına, erkek pantolonundan gömlek gibi ihtiyaç duyulan tüm kişisel malzemeler de yangınzedelere ulaştırıldı. Kepez'in kadınlarından yangın felaketinden etkilenen Manavgat'lı kadınlara büyük destek geldi. Yangın afetinin başladığı günden bu yana bölgeden hiç ayrılmayan istek ve talepleri yerinde dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, bölgedeki çalışmalarına Kepez'in kadınlarıda bir başka koldan eşlik etti.Kepez Belediyesi'nin Kadın Koordinasyon Merkezi, AKMEK ve Kepez'in gönüllü kadınları 'Kadının dilinden kadın anlar' diyerek, yangın felaketinin yaşandığı Manavgat'taki kadınları ziyaret ettiler. Her hanenin kapısını çaldılar, her kadınla istek ve talepleri doğrultusunda birebir konuştular. Tüm istek ve talepleri yerine getirebilmek içinde tek tek not aldılar. Kepez'in kadın yardım elçileri, gittikleri bölgelerde de özellikle kız ve erkek çocukları ile gençlerinde taleplerini topladılar.  Kendileri ürettiler Kepez Belediyesi'nin Kadın Koordinasyon Merkezi, AKMEK ve Kepez'in gönüllü kadınlarının el emeği göz nuru ürettikleri şalvar, tişört, yelek, iç çamaşırı, havlu, çorap, seccade, pijama,erkek pantolonu,gömlek, çocuklar için şort,tişört gibi kişisel bakıma yönelik malzemelerde yangınzedelere ulaştırıldı. Yastıktan nevresime, battaniyeden pikeye, mutfaktan tuvalet ve banyo gereçlerine kadar yangınzedelerin acil ihtiyaç duyulabileceği her türlü malzemede Manavgatlı kadınlara teslim edildi. Manavgat ziyaretine Kepez Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Fatma Tutan, AKMEK Koordinatörü Canan Gököz, Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleri, AKMEK eğiticileri, kursiyerler ve Kepez'in gönüllü kadınları  eşlik etti.
Kepez'in kadınlarından yangın felaketinden etkilenen Manavgat'lı kadınlara büyük destek geldi. Yangın afetinin başladığı günden bu yana bölgeden hiç ayrılmayan istek ve talepleri yerinde dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, bölgedeki çalışmalarına Kepez'in kadınlarıda bir başka koldan eşlik etti.

Kepez'li kadınlardan Manavgat'a kadın dayanışma örneği 

Kepez Belediyesi'nin Kadın Koordinasyon Merkezi, AKMEK ve Kepez'in gönüllü kadınları 'Kadının dilinden kadın anlar' diyerek, yangın felaketinin yaşandığı Manavgat'taki kadınları ziyaret ederek, istek ve talepleri dinlediler.Kepezli kadınların el emeği göz nuru ürettikleri şalvardan tişörte, yelekten iç çamaşırına, erkek pantolonundan gömlek gibi ihtiyaç duyulan tüm kişisel malzemeler de yangınzedelere ulaştırıldı.

Kepez'in kadınlarından yangın felaketinden etkilenen Manavgat'lı kadınlara büyük destek geldi. Yangın afetinin başladığı günden bu yana bölgeden hiç ayrılmayan istek ve talepleri yerinde dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, bölgedeki çalışmalarına Kepez'in kadınlarıda bir başka koldan eşlik etti.Kepez Belediyesi'nin Kadın Koordinasyon Merkezi, AKMEK ve Kepez'in gönüllü kadınları 'Kadının dilinden kadın anlar' diyerek, yangın felaketinin yaşandığı Manavgat'taki kadınları ziyaret ettiler. Her hanenin kapısını çaldılar, her kadınla istek ve talepleri doğrultusunda birebir konuştular. Tüm istek ve talepleri yerine getirebilmek içinde tek tek not aldılar. Kepez'in kadın yardım elçileri, gittikleri bölgelerde de özellikle kız ve erkek çocukları ile gençlerinde taleplerini topladılar. 

Kendileri ürettiler

Kepez Belediyesi'nin Kadın Koordinasyon Merkezi, AKMEK ve Kepez'in gönüllü kadınlarının el emeği göz nuru ürettikleri şalvar, tişört, yelek, iç çamaşırı, havlu, çorap, seccade, pijama,erkek pantolonu,gömlek, çocuklar için şort,tişört gibi kişisel bakıma yönelik malzemelerde yangınzedelere ulaştırıldı. Yastıktan nevresime, battaniyeden pikeye, mutfaktan tuvalet ve banyo gereçlerine kadar yangınzedelerin acil ihtiyaç duyulabileceği her türlü malzemede Manavgatlı kadınlara teslim edildi. Manavgat ziyaretine Kepez Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Fatma Tutan, AKMEK Koordinatörü Canan Gököz, Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleri, AKMEK eğiticileri, kursiyerler ve Kepez'in gönüllü kadınları  eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.