KEPEZLİ ÇOCUKLARIN VOLEYBOL SEVGİSİ

SPOR 11.09.2021 - 15:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2309+ kez okundu.
 

KEPEZLİ ÇOCUKLARIN VOLEYBOL SEVGİSİ

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği yaz spor okullarında voleybol eğitimini çok seven çocuklar, kış spor okullarında da yer almak için kayıt yaptırıyor

Filenin sultanlarının başarıları arttıkça popülerliği de artan voleybol sporu, Kepezli kız öğrencilerinin favori sporu haline geldi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği yaz spor okullarında voleybol dalında eğitimlerini tamamlayan çocuklar, Ekim ayının ilk haftasında başlayacak kış spor okullarına şimdiden kayıt yaptırmaya başladı. Temmuz ayının ilk haftasından bu yana aldıkları eğitimin ardından antrenörleri Şadiye Doğan'dan katılım belgelerini alan kız öğrenciler, birbirlerine buruk bir şekilde veda etti. Ülkemizde voleybol şartlarının giderek daha iyiye gittiğini hatırlatan Doğan, 'Öğrencilerimiz disiplin ve özgüveninin yanı sıra, takım ruhunu öğrendi' dedi.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği yaz spor okullarında voleybol eğitimini çok seven çocuklar, kış spor okullarında da yer almak için kayıt yaptırıyor
Filenin sultanlarının başarıları arttıkça popülerliği de artan voleybol sporu, Kepezli kız öğrencilerinin favori sporu haline geldi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği yaz spor okullarında voleybol dalında eğitimlerini tamamlayan çocuklar, Ekim ayının ilk haftasında başlayacak kış spor okullarına şimdiden kayıt yaptırmaya başladı.
Temmuz ayının ilk haftasından bu yana aldıkları eğitimin ardından antrenörleri Şadiye Doğan'dan katılım belgelerini alan kız öğrenciler, birbirlerine buruk bir şekilde veda etti. Ülkemizde voleybol şartlarının giderek daha iyiye gittiğini hatırlatan Doğan, 'Öğrencilerimiz disiplin ve özgüveninin yanı sıra, takım ruhunu öğrendi' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.