KEPEZ’DE AŞURE İKRAMI

KÜLTÜR 22.08.2021 - 21:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2568+ kez okundu.
 

KEPEZ’DE AŞURE İKRAMI

Kepez Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Yeni Mahalle’deki Çelebi Sultan Mehmed Camii’nde bin 800 kişiye aşure ikramında bulundu.

Hicri takvime göre yılın birinci ayı kabul edilen muharrem ayı münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu senede Kepez Belediyesi tarafından aşure dağıtıldı. Yeni Mahalle’deki Çelebi Sultan Mehmed Camii’nde cuma namazı çıkışı avluda bin 800 kişiye aşure ikramında bulunuldu. Bolluk ve bereketin simgesi aşure dağıtımına AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’da katıldı. Bayraktar, ilçe sakinlerine aşureyi kendi elleriyle ikram etti. Kepez Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle geleneksel hale getirdiği aşure ikramlarını ilçenin farklı noktalarında da sürdürecek. 27 Ağustos Cuma Alanyalılar Cami, 3 Eylül Cuma Süleymaniye Cami’nde aşure ikramları devam edecek.
Kepez Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Yeni Mahalle’deki Çelebi Sultan Mehmed Camii’nde bin 800 kişiye aşure ikramında bulundu.
Hicri takvime göre yılın birinci ayı kabul edilen muharrem ayı münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu senede Kepez Belediyesi tarafından aşure dağıtıldı. Yeni Mahalle’deki Çelebi Sultan Mehmed Camii’nde cuma namazı çıkışı avluda bin 800 kişiye aşure ikramında bulunuldu.
Bolluk ve bereketin simgesi aşure dağıtımına AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’da katıldı. Bayraktar, ilçe sakinlerine aşureyi kendi elleriyle ikram etti. Kepez Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle geleneksel hale getirdiği aşure ikramlarını ilçenin farklı noktalarında da sürdürecek. 27 Ağustos Cuma Alanyalılar Cami, 3 Eylül Cuma Süleymaniye Cami’nde aşure ikramları devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.