Kemerspor Manavgat Maçına Kilitlendi!

SPOR 02.12.2021 - 22:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1810+ kez okundu.
 

Kemerspor Manavgat Maçına Kilitlendi!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor bu hafta sonu karşılaşacağı Manavgat Belediye Spor hazırlıklarını sürdürüyor.

Kemer Spor, Manavgat Spor Hazırlıklarını Tam Kadro Sürdürüyor!   Kemer İlçe Stadı “Kazım Gül Tesislerinde” teknik direktör Aydın Çayır yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kemer Spor’da sakatlığını atlatan Mehmet takım ile çalışmalarını sürdürürken kırmızı kart cezalısı Muharrem ise Manavgat Belediye Spor maçı kadrosunda olmayacak. Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Korkuteli Belediye Spor maçında 60 dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybetmişti. Bu hafta sonu 5 Aralık Pazar günü Manavgat ARSLAN ZEKİ DEMİRCİ SPOR KOMPLEKSİ 1 NOLU SAHA’da saat 14.00 karşılaşacağı Manavgat Belediye Spor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Kemer Spor mutlak galibiyet için sahaya çıkması bekleniyor. Her iki takım’da 8’er puanla, puan cetvelinde 3-4 sırada yer alırken, Kemer Spor için bu maçın önemi daha da önem arz diyor. Görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Aydın Çayır; geçtiğimiz hafta şansız bir şekilde oyuncumuz Muharrem kırmızı kart görerek takımımız 60 dakika 10 kişi mücadele etti. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik ve 1 puana sevinemedik. İnşallah Manavgat deplasmanından puan ve puanlarla döneriz. İyi çalışıyoruz kazanmak için sahaya çıkacağız. Dedi Maçı, Mazlum Doğan Bodur, Hüseyin Alp Burçay Yetiş ve Meltem Tarım hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemliğini ise Feyyaz Arıcı yapacak.   Haber : Reşat Aydoğdu  
Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor bu hafta sonu karşılaşacağı Manavgat Belediye Spor hazırlıklarını sürdürüyor.
Kemer Spor, Manavgat Spor Hazırlıklarını Tam Kadro Sürdürüyor!
 
Kemer İlçe Stadı “Kazım Gül Tesislerinde” teknik direktör Aydın Çayır yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kemer Spor’da sakatlığını atlatan Mehmet takım ile çalışmalarını sürdürürken kırmızı kart cezalısı Muharrem ise Manavgat Belediye Spor maçı kadrosunda olmayacak.
Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Korkuteli Belediye Spor maçında 60 dakika 10 kişi mücadele etmesine rağmen 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybetmişti. Bu hafta sonu 5 Aralık Pazar günü Manavgat ARSLAN ZEKİ DEMİRCİ SPOR KOMPLEKSİ 1 NOLU SAHA’da saat 14.00 karşılaşacağı Manavgat Belediye Spor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Kemer Spor mutlak galibiyet için sahaya çıkması bekleniyor. Her iki takım’da 8’er puanla, puan cetvelinde 3-4 sırada yer alırken, Kemer Spor için bu maçın önemi daha da önem arz diyor.
Görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Aydın Çayır; geçtiğimiz hafta şansız bir şekilde oyuncumuz Muharrem kırmızı kart görerek takımımız 60 dakika 10 kişi mücadele etti. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik ve 1 puana sevinemedik. İnşallah Manavgat deplasmanından puan ve puanlarla döneriz. İyi çalışıyoruz kazanmak için sahaya çıkacağız. Dedi
Maçı, Mazlum Doğan Bodur, Hüseyin Alp Burçay Yetiş ve Meltem Tarım hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemliğini ise Feyyaz Arıcı yapacak.
 
Haber : Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.