KEMERSPOR GALİBİYET SÖZÜ VERDİ

SPOR 29.10.2021 - 21:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1650+ kez okundu.
 

KEMERSPOR GALİBİYET SÖZÜ VERDİ

Kemerspor Cumhuriyet Bayramını Kutladı ve Hafta Sonu Galibiyet Sözü Verdi!

Kemer Spor bu hafta sonu (Pazar) günü kendi evinde ligin ilk maçı heyecanını yaşarken hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı hem de galibiyet sözü verdiler. Yapılan taktik antrenmanda oldukça hırslı ve istekli olan futbolcular çalışmaları ile teknik heyetten tam not alırken Pazar günü kendi evinde oynayacakları Bucak Belediye Oğuzhan Spor maçı hazırlıklarını tam kadro sürdürdü. Teknik direktör Aydın Çayır yaptığı açıklamada; Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin 98. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. İstiklal mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyor ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Takım olarak antrenmanlara geç başlamamıza rağmen iyi çalıştık ve de iyi hazırlandık. Oğuzhan Spor maçının önemine değinen Çayır, tüm Kemerli taraftarları türbinlerde görmek istiyoruz. Pazar günü bize güç kuvvet katacaklarına inanıyorum. Pazar günü herkesi maça bekliyoruz. Takım olarak bu maça hazırız. Galibiyetle ayrılarak ilk maça iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu. Not: Maç, 31 Ekim Pazar Günü Kemer İlçe Stadı Saat: 14.00 Haber: Reşat Aydoğdu
Kemerspor Cumhuriyet Bayramını Kutladı ve Hafta Sonu Galibiyet Sözü Verdi!

Kemer Spor bu hafta sonu (Pazar) günü kendi evinde ligin ilk maçı heyecanını yaşarken hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı hem de galibiyet sözü verdiler.

Yapılan taktik antrenmanda oldukça hırslı ve istekli olan futbolcular çalışmaları ile teknik heyetten tam not alırken Pazar günü kendi evinde oynayacakları Bucak Belediye Oğuzhan Spor maçı hazırlıklarını tam kadro sürdürdü.

Teknik direktör Aydın Çayır yaptığı açıklamada; Öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin 98. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. İstiklal mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyor ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.

Takım olarak antrenmanlara geç başlamamıza rağmen iyi çalıştık ve de iyi hazırlandık. Oğuzhan Spor maçının önemine değinen Çayır, tüm Kemerli taraftarları türbinlerde görmek istiyoruz. Pazar günü bize güç kuvvet katacaklarına inanıyorum. Pazar günü herkesi maça bekliyoruz. Takım olarak bu maça hazırız. Galibiyetle ayrılarak ilk maça iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Not: Maç, 31 Ekim Pazar Günü Kemer İlçe Stadı Saat: 14.00

Haber: Reşat Aydoğdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.