KemerSpor Deplasmandan 3 Puan Bekliyor!

SPOR 18.11.2021 - 22:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1514+ kez okundu.
 

KemerSpor Deplasmandan 3 Puan Bekliyor!

(BAL) Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3 Grupta mücadele eden Kemer Spor, Denizli Sarayköy Spor maçından 3 puan bekliyor.

21 Kasım Pazar günü Denizli’de karşılaşacağı Sarayköy Spor deplasman çalışmalarını tamamlayan mavi- beyazlılar antrenmanlarda hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti memnun ediyor. Teknik Direktör Aydın Çayır yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu Denizli Bağbaşı Zeytinköy spor maçında alınan 3 puanın daha da anlam kazanabilmesi için Denizli Sarayköy deplasmanından da 3 puan almak zorunda olduklarını ifade etti. Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirten Çayır, hafif sakatlığı olan Hakan Tice dışında eksik ve cezalı oyuncunun bulunmadığını kaydetti.
(BAL) Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3 Grupta mücadele eden Kemer Spor, Denizli Sarayköy Spor maçından 3 puan bekliyor.
21 Kasım Pazar günü Denizli’de karşılaşacağı Sarayköy Spor deplasman çalışmalarını tamamlayan mavi- beyazlılar antrenmanlarda hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti memnun ediyor.
Teknik Direktör Aydın Çayır yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu Denizli Bağbaşı Zeytinköy spor maçında alınan 3 puanın daha da anlam kazanabilmesi için Denizli Sarayköy deplasmanından da 3 puan almak zorunda olduklarını ifade etti.
Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirten Çayır, hafif sakatlığı olan Hakan Tice dışında eksik ve cezalı oyuncunun bulunmadığını kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.