Kemer, Zeytinköy Maçına İyi Hazırlandı!

SPOR 13.11.2021 - 14:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1872+ kez okundu.
 

Kemer, Zeytinköy Maçına İyi Hazırlandı!

(BAL) Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ilçemiz temsilcisi Kemer Spor, hafta sonu (Pazar) günü oynayacağı Denizli Bağbaşı Zeytinköyspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz hafta Kepez deplasmanında 1-1 berabere kalan ve galibiyeti kaçıran Kemer Spor 14 Kasım Pazar günü kendi evinde saat 14.00 Bağbaşı Zeytinköyspor’u ağırlayacak . Maçı Antalya Bölgesi hakemlerinden Rahmi Fatih, Ayşe Gacaroğlu ve Salih Benli hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. Hakemliğini ise Mert Hızal yapacak. Hafta içi günde çift antrenman yaparak maça hazırlanan Kemer Sporda sakat ve cezalı futbolcu olmadığı alınan bilgiler arasında. Takımın teknik patronu Aydın Çayır yaptığı açıklamada; geçtiğimiz hafta deplasmanda güçlü rakibimize karşı iyi oynadık. Galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz inşallah bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Bağbaşı Zeytinköy Spor maçını kazanıp üst sıralarda kalmak ve lider olmak istiyoruz. Hafta içi iyi çalıştık zaman zaman günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı tamamladık. Hafta sonu tüm Kemer’li futbolseverleri bu önemli maça bekliyoruz. Dedi Haber: Reşat Aydoğdu  
(BAL) Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ilçemiz temsilcisi Kemer Spor, hafta sonu (Pazar) günü oynayacağı Denizli Bağbaşı Zeytinköyspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
Geçtiğimiz hafta Kepez deplasmanında 1-1 berabere kalan ve galibiyeti kaçıran Kemer Spor 14 Kasım Pazar günü kendi evinde saat 14.00 Bağbaşı Zeytinköyspor’u ağırlayacak . Maçı Antalya Bölgesi hakemlerinden Rahmi Fatih, Ayşe Gacaroğlu ve Salih Benli hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. Hakemliğini ise Mert Hızal yapacak.
Hafta içi günde çift antrenman yaparak maça hazırlanan Kemer Sporda sakat ve cezalı futbolcu olmadığı alınan bilgiler arasında.
Takımın teknik patronu Aydın Çayır yaptığı açıklamada; geçtiğimiz hafta deplasmanda güçlü rakibimize karşı iyi oynadık. Galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz inşallah bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Bağbaşı Zeytinköy Spor maçını kazanıp üst sıralarda kalmak ve lider olmak istiyoruz. Hafta içi iyi çalıştık zaman zaman günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı tamamladık. Hafta sonu tüm Kemer’li futbolseverleri bu önemli maça bekliyoruz. Dedi
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.