Kemer Sporda Hedef 3 Puan!

SPOR 06.11.2021 - 19:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1682+ kez okundu.
 

Kemer Sporda Hedef 3 Puan!

Lider Kemer Spor Deplasmanda Kepez Belediye Sporun Konuğu Olacak!

KEMER - (BAL) Bölgesel Amatör Ligde 4. Bölge 3. Grupta mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor geçtiğimiz hafta kendi evinde Bucak Belediye Oğuzhan Sporu 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna ligin ilk haftasında oturmuştu. Bu hafta sonu Ligin güçlü ekiplerinden Antalya Kepez Belediye spor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz Kepez Belediye Spor maçından da 3 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor. Günde çift idman yaparak çalışmalarını tamamlayan Kemer Sporda futbolcuların hırslı olmaları teknik heyeti memnun ediyor. Pazar günü (7 Aralık) Antalya Kepez Hasan Doğan Stadında saat 14.00 başlayacak olan maçı; Feyyaz Arıcı, Burak Yanardağ ve Ufuk Çelebi hakem üçlüsü yönetecek.   Haber: Reşat Aydoğdu 
Lider Kemer Spor Deplasmanda Kepez Belediye Sporun Konuğu Olacak!
KEMER - (BAL) Bölgesel Amatör Ligde 4. Bölge 3. Grupta mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor geçtiğimiz hafta kendi evinde Bucak Belediye Oğuzhan Sporu 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna ligin ilk haftasında oturmuştu.
Bu hafta sonu Ligin güçlü ekiplerinden Antalya Kepez Belediye spor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz Kepez Belediye Spor maçından da 3 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor. Günde çift idman yaparak çalışmalarını tamamlayan Kemer Sporda futbolcuların hırslı olmaları teknik heyeti memnun ediyor.
Pazar günü (7 Aralık) Antalya Kepez Hasan Doğan Stadında saat 14.00 başlayacak olan maçı; Feyyaz Arıcı, Burak Yanardağ ve Ufuk Çelebi hakem üçlüsü yönetecek.
 
Haber: Reşat Aydoğdu 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.