Kemer İdmanyurdu Sağlam’la Kazandı 2-0

SPOR 28.11.2021 - 19:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1751+ kez okundu.
 

Kemer İdmanyurdu Sağlam’la Kazandı 2-0

Antalya 2021-2022 Büyükler liginde mücadele eden Kemer temsilcisi, Kemer İdmanyurdu Spor Antalya’da Şarampol Sporun konuğu oldu.

Kemer’de yeni kurulan, ilk maçında galibiyetle tamamlayan ve Büyükler liginde mücadele eden Kemer İdmanyurdu Spor üçüncü maçında’da galibiyetle dönmenin sevincini yaşadı. Antalya Şarampol Sporla karşılaşan Kemer İdmanyurdu 2-0 galip gelerek 3 Puan aldı. Maçın gollerini ilk maçta 2 gol atan Yusuf Sağlam yine 31 ve 83. dakikalarda attığı gollerle galibiyete imzasını attı. Maçtan sonra soyunma odasında sevinç yumağı oluşturan Kemer İdmanyurdu futbolcuları ve teknik heyet galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar. Maç ile ilgili görüşlerini aldığımız genç Teknik Direktör Öner Karagün; İyi çalışıyoruz, bu maça da iyi hazırlandık. Çalışmalarımızın mükafatını böyle güzel bir oyun ve gollerle alarak taraftarlarımızı sevindirmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm futbolcu kardeşlerimi bu anlamlı galibiyetten dolayı kutluyorum. Dedi  
Antalya 2021-2022 Büyükler liginde mücadele eden Kemer temsilcisi, Kemer İdmanyurdu Spor Antalya’da Şarampol Sporun konuğu oldu.
Kemer’de yeni kurulan, ilk maçında galibiyetle tamamlayan ve Büyükler liginde mücadele eden Kemer İdmanyurdu Spor üçüncü maçında’da galibiyetle dönmenin sevincini yaşadı.
Antalya Şarampol Sporla karşılaşan Kemer İdmanyurdu 2-0 galip gelerek 3 Puan aldı. Maçın gollerini ilk maçta 2 gol atan Yusuf Sağlam yine 31 ve 83. dakikalarda attığı gollerle galibiyete imzasını attı.
Maçtan sonra soyunma odasında sevinç yumağı oluşturan Kemer İdmanyurdu futbolcuları ve teknik heyet galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar.
Maç ile ilgili görüşlerini aldığımız genç Teknik Direktör Öner Karagün; İyi çalışıyoruz, bu maça da iyi hazırlandık. Çalışmalarımızın mükafatını böyle güzel bir oyun ve gollerle alarak taraftarlarımızı sevindirmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm futbolcu kardeşlerimi bu anlamlı galibiyetten dolayı kutluyorum. Dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.