Kemer İdmanyurdu İlk Maçında Galip 2-1

SPOR 15.11.2021 - 18:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2139+ kez okundu.
 

Kemer İdmanyurdu İlk Maçında Galip 2-1

Antalya 2021-2022 Büyükler ligi ilk maçına çıkan Kemer İdmanyurdu Spor Antalya’da 1966 Akrepspor’un konuğu oldu.

Kemer’de yeni kurulan ve Büyükler liginde başlayan Kemer İdmanyurdu Spor ilk maçından galibiyetle dönmenin sevincini yaşadı. Antalya Konyaaltı Belediyesi Atatürk stadında Pazar günü 1966 Akrepsoprla karşılaşan Kemer İdmanyurdu 2-1 galip gelerek ilk maçında 3. Puan aldı. Maçın gollerini sahanın iyelerinden biri olan Yusuf Sağlam 25 ve 65’nci dakikalarda attığı gollerle galibiyete imzasını attı. Maçtan sonra soyunma odasında sevinç yumağı oluşturan Kemer İdmanyurdu futbolcuları ve teknik heyet galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar. Maç ile ilgili görüşlerini aldığımız genç Teknik Direktör Öner Karagün; Sezona geç hazırlandık. Kısıtlı kadro ile mücadele ediyoruz. İyi mücadele ettik ve de galip gelerek ligin ilk haftasında 3 puan almanın sevincini yaşadık. Sahada mücadele eden tüm ekip arkadaşlarımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Dedi   Haber: Reşat Aydoğdu  
Antalya 2021-2022 Büyükler ligi ilk maçına çıkan Kemer İdmanyurdu Spor Antalya’da 1966 Akrepspor’un konuğu oldu.
Kemer’de yeni kurulan ve Büyükler liginde başlayan Kemer İdmanyurdu Spor ilk maçından galibiyetle dönmenin sevincini yaşadı.
Antalya Konyaaltı Belediyesi Atatürk stadında Pazar günü 1966 Akrepsoprla karşılaşan Kemer İdmanyurdu 2-1 galip gelerek ilk maçında 3. Puan aldı. Maçın gollerini sahanın iyelerinden biri olan Yusuf Sağlam 25 ve 65’nci dakikalarda attığı gollerle galibiyete imzasını attı.
Maçtan sonra soyunma odasında sevinç yumağı oluşturan Kemer İdmanyurdu futbolcuları ve teknik heyet galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar.
Maç ile ilgili görüşlerini aldığımız genç Teknik Direktör Öner Karagün; Sezona geç hazırlandık. Kısıtlı kadro ile mücadele ediyoruz. İyi mücadele ettik ve de galip gelerek ligin ilk haftasında 3 puan almanın sevincini yaşadık. Sahada mücadele eden tüm ekip arkadaşlarımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Dedi
 
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.