Kemer İdmanyurdu Dolu Dizgin 2-1

SPOR 06.12.2021 - 14:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1944+ kez okundu.
 

Kemer İdmanyurdu Dolu Dizgin 2-1

Antalya 2021-2022 Büyükler liginde mücadele eden Kemer temsilcisi, Kemer İdmanyurdu Spor Antalya’da Demir Sporun konuğu oldu.

Kemer’de yeni kurulan, Büyükler liginde mücadele eden Kemer İdmanyurdu Spor Antalya Demir Sporu da dördüncü maçında mağlup ederek ligin puan cetvelinde 2. Sıraya yerleşmenin sevincini yaşadı. Zorlu maçta 1- 0 yenik düşmesine rağmen iyi mücadele eden Kemer İdmanyurdu 55. Dakikada Kubilay İnam’ın attığı golle beraberliği sağladı. Maçın 76. dakikasında Mustafa Sevim takımının 2. Golünü kaydederek takımına 3 puanı kazandırdı. Maçtan sonra bir açıklama yapan takımın başarılı genç teknik direktörü Öner Karagün; iyi çalışıyoruz, bu çalışmamızın karşılığını da alıyoruz. Dün zorlu maçta mağlup duruma düşmemize rağmen iyi mücadele ettik ve evimize 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ligi lider bitirip bu sevinci futbolcularım ve Kemer halkı ile birlikte yaşayacağız. Dedi  
Antalya 2021-2022 Büyükler liginde mücadele eden Kemer temsilcisi, Kemer İdmanyurdu Spor Antalya’da Demir Sporun konuğu oldu.
Kemer’de yeni kurulan, Büyükler liginde mücadele eden Kemer İdmanyurdu Spor Antalya Demir Sporu da dördüncü maçında mağlup ederek ligin puan cetvelinde 2. Sıraya yerleşmenin sevincini yaşadı.
Zorlu maçta 1- 0 yenik düşmesine rağmen iyi mücadele eden Kemer İdmanyurdu 55. Dakikada Kubilay İnam’ın attığı golle beraberliği sağladı. Maçın 76. dakikasında Mustafa Sevim takımının 2. Golünü kaydederek takımına 3 puanı kazandırdı.
Maçtan sonra bir açıklama yapan takımın başarılı genç teknik direktörü Öner Karagün; iyi çalışıyoruz, bu çalışmamızın karşılığını da alıyoruz. Dün zorlu maçta mağlup duruma düşmemize rağmen iyi mücadele ettik ve evimize 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ligi lider bitirip bu sevinci futbolcularım ve Kemer halkı ile birlikte yaşayacağız. Dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.