KEMER’E REZERVASYONLAR YAĞMUR GİBİ YAĞIYOR

TURİZM 24.06.2021 - 11:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3022+ kez okundu.
 

KEMER’E REZERVASYONLAR YAĞMUR GİBİ YAĞIYOR

Rusya’nın uçak seferlerini başlatmasını sevinçle karşılayan Kemer, büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Rusların yoğunlukla tercih ettiği ve “Küçük Moskova” diye adlandırdığı Kemer’de rezervasyonlarda yaşanan yoğunluk devam ederken, rezervasyonlar adeta yağmur gibi yağıyor.Kemer Belediyesi başta olmak üzere, oteller ve esnaflar hazırlıklarını yaparken heyecanla iyi bir sezon yaşamak istiyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, artık insanların sıkıldığını ve tatile çıkmak istediklerini söylüyor. Başkan Topaloğlu  “Artık insanlar sıkıldı ve tatile çıkmak istiyor. Kemer’e “Küçük Moskova” diyorlar. Herkesin düşüncesi iyi bir turizm sezonu geçireceğiz yönünde. Antalya’ya yaklaşık 6 milyon turist bekliyoruz. Bunun yaklaşık 4 milyonu Kemer’e gelir. Geçen sene turizm yokken bile 2,5 ayda 1 milyon 300 bin misafir ağırladık. Kemer olarak daha rahatız.”dedi. Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Rusların akın akın Kemer’e gelmeye başladığını söyledi.  Başkan Dinçer Sarıkaya “Haziran ayının üçüncü çeyreğinde artık Ruslar dediğimiz gibi ve beklediğimiz gibi akın akın Türkiye’ye geleceğinin mutlu haberlerini aldık. Bugünden itibaren bütün otellerimiz güvenli turizm sertifikası ile misafirleri ağırlamaya hazırdı. Artık bundan sonra gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp mutlu bir şekilde tekrar ülkelerine dönmeyi sağlayacak altyapımız da hazır. Bundan sonra personellerimizin eğitimi ve kısa çalışma ödeneğinde bulunan personelimizin geri dönüşü ile normal personel sayılarına ulaşmış oluyoruz. Otellerimizin kapasitelerine uygun olarak ve güvenli turizm sertifikasına da uygun olarak doluluklarımızı en üst seviyeye taşıyacağımızı ümit ediyoruz. Çok kısa zamanda nasıl oteller hazırlandıysa uçak firmaları, tur operatörleri tamamen hazır durumda. Charterlar artık devreye girmek üzere. Dolayısı ile nasıl oteller bir günde açılıyorsa tüm uçak şirketleri de bir gün içinde açılıp uçmaya ve hizmet vermeye başlayacak. Artık bundan sonra bir koltuk, yatak boş kalmasın sloganı ile mutlu, başarılı ve bol dövizli bir son diliyorum.”diye konuştu.  
Rusya’nın uçak seferlerini başlatmasını sevinçle karşılayan Kemer, büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Rusların yoğunlukla tercih ettiği ve “Küçük Moskova” diye adlandırdığı Kemer’de rezervasyonlarda yaşanan yoğunluk devam ederken, rezervasyonlar adeta yağmur gibi yağıyor.Kemer Belediyesi başta olmak üzere, oteller ve esnaflar hazırlıklarını yaparken heyecanla iyi bir sezon yaşamak istiyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, artık insanların sıkıldığını ve tatile çıkmak istediklerini söylüyor.

Başkan Topaloğlu  “Artık insanlar sıkıldı ve tatile çıkmak istiyor. Kemer’e “Küçük Moskova” diyorlar. Herkesin düşüncesi iyi bir turizm sezonu geçireceğiz yönünde. Antalya’ya yaklaşık 6 milyon turist bekliyoruz. Bunun yaklaşık 4 milyonu Kemer’e gelir. Geçen sene turizm yokken bile 2,5 ayda 1 milyon 300 bin misafir ağırladık. Kemer olarak daha rahatız.”dedi.

Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Rusların akın akın Kemer’e gelmeye başladığını söyledi. 

Başkan Dinçer Sarıkaya “Haziran ayının üçüncü çeyreğinde artık Ruslar dediğimiz gibi ve beklediğimiz gibi akın akın Türkiye’ye geleceğinin mutlu haberlerini aldık. Bugünden itibaren bütün otellerimiz güvenli turizm sertifikası ile misafirleri ağırlamaya hazırdı. Artık bundan sonra gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp mutlu bir şekilde tekrar ülkelerine dönmeyi sağlayacak altyapımız da hazır. Bundan sonra personellerimizin eğitimi ve kısa çalışma ödeneğinde bulunan personelimizin geri dönüşü ile normal personel sayılarına ulaşmış oluyoruz. Otellerimizin kapasitelerine uygun olarak ve güvenli turizm sertifikasına da uygun olarak doluluklarımızı en üst seviyeye taşıyacağımızı ümit ediyoruz. Çok kısa zamanda nasıl oteller hazırlandıysa uçak firmaları, tur operatörleri tamamen hazır durumda. Charterlar artık devreye girmek üzere. Dolayısı ile nasıl oteller bir günde açılıyorsa tüm uçak şirketleri de bir gün içinde açılıp uçmaya ve hizmet vermeye başlayacak. Artık bundan sonra bir koltuk, yatak boş kalmasın sloganı ile mutlu, başarılı ve bol dövizli bir son diliyorum.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.