KEMER’E 100 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ ANA OKULU YAPILACAK

EĞİTİM 03.09.2021 - 12:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1972+ kez okundu.
 

KEMER’E 100 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ ANA OKULU YAPILACAK

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitime kazandırdığı yeniliklerin bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Kemer’in tanınmış turizmcilerinden Orduvar Akman ile görüşen Başkan Topaloğlu, Akman’ın okulu yaptırmayı üstlenmesinin müjdesini verdi.   Beycik Mahallesinde Akman’ı ziyaret eden Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın ve Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle sorumlusu Adem Barış da eşlik etti.   Ziyaret sonrası, Başkan Topaloğlu ve okulun yapımını üstlenen Orduvar Akman, söz konusu okulla ilgili olan sözleşmeye imza attılar. Yüklenici firmanın da hazır bulunduğu ziyarette, çalışmalara en kısa sürede başlanılması kararlaştırıldı. Arslanbucak Mahallesi 436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına 100 öğrenci kapasiteli ana okulu yapılacak. İçerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, Kemer’e bir ana okul yapmak isteğini turizmci Orduvar Akman’a ilettiğini ve Akman’ın kabul ettiğini söyledi. Akman’ın eşi Ülker Akman’ın da emekli öğretmen olduğunu hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Ana okulu ile ilgili projelerimiz hazır. 8 ay gibi kısa bir sürede 100 öğrenciye eğitim veren okulu Kemer’e kazandırmış olacağız. Orduvar Akman’a ve eşi Ülker hanıma teşekkür ediyorum. Kemer’e şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu. Topaloğlu, yapılacak olan ana okuluna Orduvar – Ülker Akman çiftinin isminin verileceğini sözlerine ekledi. Okulu yaptıracak olan Akman ise kendisinin uzun zamandır okul yaptırma düşüncesi olduğunu ifade ederek, “Bu düşüncemizi gerçekleştirmek istiyorduk. Necati başkan böyle bir konu ile bana gelince mutlu oldum ve hemen kabul ettim. Elimizden geleni yaparız dedim. Kemer’e hayırlı olsun.” dedi. Öte yandan dün yapılan Kemer Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında da söz konusu okul yapımı oy birliği ile kabul edilmişti.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitime kazandırdığı yeniliklerin bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.
Kemer’in tanınmış turizmcilerinden Orduvar Akman ile görüşen Başkan Topaloğlu, Akman’ın okulu yaptırmayı üstlenmesinin müjdesini verdi.
 
Beycik Mahallesinde Akman’ı ziyaret eden Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın ve Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle sorumlusu Adem Barış da eşlik etti.
 
Ziyaret sonrası, Başkan Topaloğlu ve okulun yapımını üstlenen Orduvar Akman, söz konusu okulla ilgili olan sözleşmeye imza attılar.
Yüklenici firmanın da hazır bulunduğu ziyarette, çalışmalara en kısa sürede başlanılması kararlaştırıldı.
Arslanbucak Mahallesi 436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına 100 öğrenci kapasiteli ana okulu yapılacak.
İçerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, Kemer’e bir ana okul yapmak isteğini turizmci Orduvar Akman’a ilettiğini ve Akman’ın kabul ettiğini söyledi.
Akman’ın eşi Ülker Akman’ın da emekli öğretmen olduğunu hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Ana okulu ile ilgili projelerimiz hazır. 8 ay gibi kısa bir sürede 100 öğrenciye eğitim veren okulu Kemer’e kazandırmış olacağız. Orduvar Akman’a ve eşi Ülker hanıma teşekkür ediyorum. Kemer’e şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.
Topaloğlu, yapılacak olan ana okuluna Orduvar – Ülker Akman çiftinin isminin verileceğini sözlerine ekledi.
Okulu yaptıracak olan Akman ise kendisinin uzun zamandır okul yaptırma düşüncesi olduğunu ifade ederek, “Bu düşüncemizi gerçekleştirmek istiyorduk. Necati başkan böyle bir konu ile bana gelince mutlu oldum ve hemen kabul ettim. Elimizden geleni yaparız dedim. Kemer’e hayırlı olsun.” dedi.
Öte yandan dün yapılan Kemer Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında da söz konusu okul yapımı oy birliği ile kabul edilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.