KEMER BELEDİYESİ EKİM AYI DEVAM MECLİSİ YAPILDI

BELEDİYELER 19.10.2021 - 17:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2292+ kez okundu.
 

KEMER BELEDİYESİ EKİM AYI DEVAM MECLİSİ YAPILDI

Kemer Belediyesi Ekim ayı devam meclisi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, meclis üyeleri Semih Top ve Hakan Tuncer katılmadı. Toplantıda, 2022 yılı gelir tarifesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 2022 mali yılı bütçesinin de görüşülerek oy birliği ile kabul edilen toplantıda, hem 2022 yılı gelir tarifesinin hem de 2022 mali yılı bütçesinin Kemer’e hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek meclis üyelerine teşekkür etti.
Kemer Belediyesi Ekim ayı devam meclisi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, meclis üyeleri Semih Top ve Hakan Tuncer katılmadı.
Toplantıda, 2022 yılı gelir tarifesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 2022 mali yılı bütçesinin de görüşülerek oy birliği ile kabul edilen toplantıda, hem 2022 yılı gelir tarifesinin hem de 2022 mali yılı bütçesinin Kemer’e hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek meclis üyelerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.