KEMER 19 MAYIS 19:19'DA BULUŞUYOR

KÜLTÜR 18.05.2020 - 01:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1733+ kez okundu.
 

KEMER 19 MAYIS 19:19'DA BULUŞUYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Belediye ekipleri tarafından  Kemer'in dört bir yanı Türk bayraklarıyla süsleyerek, ilçe giriş çıkışlarını ve hizmet binalarını da Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Belediye Başkanı Topaloğlu yaptığı açıklamasında, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı salgın sebebiyle aldığımız önlemler doğrultusunda evlerimizde ama yine hep birlikte kutlayacağız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamak için özel olarak bir araç hazırladık. Beldibi'nden Çıralı’ya kadar şarkı, şiir ve marşlar eşliğinde sokak sokak dolaşarak halkımızın yanında olacağız .Bu vesile ile de tüm vatandaşlarımızı 19 Mayıs akşamı saat 19:19'da evlerinin balkonlarından hep bir ağızdan İstiklal marşımızı söylemeye davet ediyorum. Tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." şeklinde konuştu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Belediye ekipleri tarafından  Kemer'in dört bir yanı Türk bayraklarıyla süsleyerek, ilçe giriş çıkışlarını ve hizmet binalarını da Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı.

Belediye Başkanı Topaloğlu yaptığı açıklamasında, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı salgın sebebiyle aldığımız önlemler doğrultusunda evlerimizde ama yine hep birlikte kutlayacağız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamak için özel olarak bir araç hazırladık. Beldibi'nden Çıralı’ya kadar şarkı, şiir ve marşlar eşliğinde sokak sokak dolaşarak halkımızın yanında olacağız .Bu vesile ile de tüm vatandaşlarımızı 19 Mayıs akşamı saat 19:19'da evlerinin balkonlarından hep bir ağızdan İstiklal marşımızı söylemeye davet ediyorum. Tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.