KIBRIS'TA EMPERYALİSTLER ATAĞA GEÇTİ

23.07.2021 - 19:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2303+ kez okundu.
 

KIBRIS'TA EMPERYALİSTLER ATAĞA GEÇTİ

Türkiye Kıbrıs'ta iki devletli çözüm dedi. Ne kadar Türk düşmanı varsa ayağa kalktı. Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi Türkiye ve KKTC’nin Maraş hamlesine kınamayla karşılık verdi. Erdoğan'ın "Kıbrıs'ta iki devletli çözüm" ve "Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmının açılacağını" duyurmasına karşı BM, "Adil çözüm" çağrısı yaptı. KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Danışmanı Sabahattin İsmail kararın yeni bir emperyalist saldırı olduğunu belirtti, “dik duruş şarttır” dedi.

'Yeni emperyalist saldırıya karşı dik durulmalı' KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Danışmanı Sabahattin İsmail, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin ‘Maraş’ kınamasının ‘yeni bir emperyalist saldırı’ olduğunu söyledi. ‘Dik durmak şarttır’ diyen İsmail, karara karşı Türkiye ve KKTC’ye çağrı yaptı. 23 Temmuz 2021 18:30 VERYANSIN TV         Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi Türkiye ve KKTC’nin Maraş hamlesine kınamayla karşılık verdi.  Erdoğan'ın "Kıbrıs'ta iki devletli çözüm" ve "Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmının açılacağını" duyurmasına karşı BM, "Adil çözüm" çağrısı yaptı. İlgili haber: BM'den Türkiye ve KKTC karşıtı kınama KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Danışmanı Sabahattin İsmail kararın yeni bir emperyalist saldırı olduğunu belirtti, “dik duruş şarttır” dedi. İsmail atılacak adımları şöyle sıraladı:  ‘DİK DURUŞLA YANIT VERİLMELİ’ "BM Güvenlik Konseyi'nin Maraş kararı TC-KKTC'ye yönelik yeni bir emperyalist saldırıdır. Buna dik duruşla yanıt verilmelidir.  ‘MARAŞ’IN TÜMÜ ASKERİ BÖLGE STATÜSÜNDEN KALDIRILMALI’ Bu amaçla şu adımlar hemen atılmalı:  1-Maraş'ın tümü askeri bölge statüsünden çıkarılmalı ve kentin tümü asıl sahibi olan Vakıflar İdaresine devredilmelidir. ‘TMK İPTAL EDİLMELİ’ 2-Rumlara 1974 öncesi mülklerinin iadesi görevi ile kurulan AİHM TAŞERONU TMK iptal edilmeli, mülkiyet sorununun iki devlet arasında toplu takas ve tazminatla çözüleceği ilan edilmelidir. ‘BM BARIŞ GÜCÜ’NE KARŞI ÇIKILMALI’ 3- Ay sonu süresi dolacak BM Barış Gücü'nün görev süresinin uzatılmasına karşı çıkılmalıdır. ‘BARIŞ GÜCÜ’NÜN KKTC’YE GEÇİŞİ YASAKLANMALI’ BM Güvenlik Konseyi'nin itirazımız dinlemeyip, sadece Rum yönetimi onayı ile BM. Barış Gücü’nün görevini 6 ay daha uzatması halinde Barış Gücü'nün KKTC'ye geçişi yasaklanmalı, Maraş'taki istasyonları boşaltılmalıdır. Emperyalist ülkelerin anladığı dil budur. Dik durmak şarttır. ‘EMPERYALİZM DİK DURUŞTAN ANLAR’ 1974'de Ecevit BM'den korksaydı Barış Harekatı olmazdı. Denktaş ve TC,1983'de BM'nin aldığı kınama kararlarından korksaydı KKTC ilan edilmezdi. BM'nin beklenen kınamasından korkulsaydı Maraş'ın 3.5'u askeri bölge statüsünden çıkarılmazdı. Zaten kınadılar o nedenle 100'ünü açın. Emperyalizm dik duruştan anlar, eğilirseniz tepenize biner. Saydığım 3 adımın atılması halinde bir şey yapamazlar. ABD 6.Filosu Maraş'ı mı işgal edecek? ABD CAATSA yaptırımları, AB yaptırımları zaten var. KKTC zaten 50 yıldır ambargo altında, ölümden ötesi yok. Onurlu dik duruş sergileyin.
Türkiye Kıbrıs'ta iki devletli çözüm dedi. Ne kadar Türk düşmanı varsa ayağa kalktı. Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi Türkiye ve KKTC’nin Maraş hamlesine kınamayla karşılık verdi. Erdoğan'ın "Kıbrıs'ta iki devletli çözüm" ve "Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmının açılacağını" duyurmasına karşı BM, "Adil çözüm" çağrısı yaptı. KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Danışmanı Sabahattin İsmail kararın yeni bir emperyalist saldırı olduğunu belirtti, “dik duruş şarttır” dedi.

'Yeni emperyalist saldırıya karşı dik durulmalı'

KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Danışmanı Sabahattin İsmail, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin ‘Maraş’ kınamasının ‘yeni bir emperyalist saldırı’ olduğunu söyledi. ‘Dik durmak şarttır’ diyen İsmail, karara karşı Türkiye ve KKTC’ye çağrı yaptı.

23 Temmuz 2021 18:30

VERYANSIN TV        

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi Türkiye ve KKTC’nin Maraş hamlesine kınamayla karşılık verdi. 

Erdoğan'ın "Kıbrıs'ta iki devletli çözüm" ve "Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmının açılacağını" duyurmasına karşı BM, "Adil çözüm" çağrısı yaptı.

İlgili haber: BM'den Türkiye ve KKTC karşıtı kınama

KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Danışmanı Sabahattin İsmail kararın yeni bir emperyalist saldırı olduğunu belirtti, “dik duruş şarttır” dedi.

İsmail atılacak adımları şöyle sıraladı: 

‘DİK DURUŞLA YANIT VERİLMELİ’

"BM Güvenlik Konseyi'nin Maraş kararı TC-KKTC'ye yönelik yeni bir emperyalist saldırıdır. Buna dik duruşla yanıt verilmelidir. 

‘MARAŞ’IN TÜMÜ ASKERİ BÖLGE STATÜSÜNDEN KALDIRILMALI’

Bu amaçla şu adımlar hemen atılmalı: 

1-Maraş'ın tümü askeri bölge statüsünden çıkarılmalı ve kentin tümü asıl sahibi olan Vakıflar İdaresine devredilmelidir.

‘TMK İPTAL EDİLMELİ’

2-Rumlara 1974 öncesi mülklerinin iadesi görevi ile kurulan AİHM TAŞERONU TMK iptal edilmeli, mülkiyet sorununun iki devlet arasında toplu takas ve tazminatla çözüleceği ilan edilmelidir.

‘BM BARIŞ GÜCÜ’NE KARŞI ÇIKILMALI’

3- Ay sonu süresi dolacak BM Barış Gücü'nün görev süresinin uzatılmasına karşı çıkılmalıdır.

‘BARIŞ GÜCÜ’NÜN KKTC’YE GEÇİŞİ YASAKLANMALI’

BM Güvenlik Konseyi'nin itirazımız dinlemeyip, sadece Rum yönetimi onayı ile BM. Barış Gücü’nün görevini 6 ay daha uzatması halinde Barış Gücü'nün KKTC'ye geçişi yasaklanmalı, Maraş'taki istasyonları boşaltılmalıdır. Emperyalist ülkelerin anladığı dil budur. Dik durmak şarttır.

‘EMPERYALİZM DİK DURUŞTAN ANLAR’

1974'de Ecevit BM'den korksaydı Barış Harekatı olmazdı. Denktaş ve TC,1983'de BM'nin aldığı kınama kararlarından korksaydı KKTC ilan edilmezdi. BM'nin beklenen kınamasından korkulsaydı Maraş'ın 3.5'u askeri bölge statüsünden çıkarılmazdı. Zaten kınadılar o nedenle 100'ünü açın.

Emperyalizm dik duruştan anlar, eğilirseniz tepenize biner. Saydığım 3 adımın atılması halinde bir şey yapamazlar. ABD 6.Filosu Maraş'ı mı işgal edecek? ABD CAATSA yaptırımları, AB yaptırımları zaten var. KKTC zaten 50 yıldır ambargo altında, ölümden ötesi yok. Onurlu dik duruş sergileyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.