İYİLEŞECEĞİZ...!

KÜLTÜR 29.04.2020 - 18:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2945+ kez okundu.
 

İYİLEŞECEĞİZ...!

İbrahim Uysal, Antalya ve ülke genelinde yaşananları kaleme aldı.

Hani derin bir nefes çekersin ya ve o kadar huzurlu gelir ciğerlerine dolan nefesin... İşte tam da hayat orada saklı. Toplum uzun zamandır bu huzurlu nefesi alamıyor üzerine bir de hastalık ve sonrasındaki "-biraz yokluk ve endişe, ne olacak şimdi karamsarlığı." Öyle sakince beklenebilir bir zaman da değil, sorumlulukları dünyaya karşı her birimizin biriktirdiği çünkü... Hepimiz hoyratça zamanı harcarken, şimdi ise elimizde olan ve öylece boşa giden zamana hayıflanıyoruz.! Yorgunduk, halen daha yorgunuz aslında ancak ilginç bir şekilde koşmak istiyoruz hedeflerimize... Bunun için hepimizin "İYİLEŞ"mesi gerekiyor.  Toplumun içindeki tüm dinamiklerin hem de... Reçete mi ? Sevgi, Saygı, Hoşgörü, Adalet, Özgürlük. Ve ikinci kür de dikkat etmemiz gerekenler... Ama bu kez reçetedeki ilaçları kullanmadan önce prospektüsü iyi okuyalım.! Ve ilk yazan cümle; "kaldır kafanı ve bak insanlığa" işte al sana fırsat, sokağındaki yeri süpüren emekçi abimize, kapına kadar bu zor zamanda bir tas sıcak çorbayla gelen komşumuz, sen hasta olma diye fazladan bir maskesini seninle paylaşan arkadaşına, sokağa çıkamadığı için ihtiyacı olan altmış beş yaş ve üzeri büyüklerimizin onlar için küçücük bir şey yaptığımız da yüzlerindeki mutluluğa ve mağrur ifadeye... Sağlıklarını bizim için hiçe sayan ve evlatları ve sevdiklerinden uzak kalan tüm sağlık çalışanlarımıza... Öyle ya bu kez ne bir eksik ne bir fazla... Tüm insani duygularla inanalım İYİLEŞECEĞİZ... Kalın sağlıcakla.
İbrahim Uysal, Antalya ve ülke genelinde yaşananları kaleme aldı.

Hani derin bir nefes çekersin ya ve o kadar huzurlu gelir ciğerlerine dolan nefesin...

İşte tam da hayat orada saklı.

Toplum uzun zamandır bu huzurlu nefesi alamıyor üzerine bir de hastalık ve sonrasındaki "-biraz yokluk ve endişe, ne olacak şimdi karamsarlığı." Öyle sakince beklenebilir bir zaman da değil, sorumlulukları dünyaya karşı her birimizin biriktirdiği çünkü... Hepimiz hoyratça zamanı harcarken, şimdi ise elimizde olan ve öylece boşa giden zamana hayıflanıyoruz.! Yorgunduk, halen daha yorgunuz aslında ancak ilginç bir şekilde koşmak istiyoruz hedeflerimize... Bunun için hepimizin "İYİLEŞ"mesi gerekiyor. 

Toplumun içindeki tüm dinamiklerin hem de...

Reçete mi ? Sevgi, Saygı, Hoşgörü, Adalet, Özgürlük. Ve ikinci kür de dikkat etmemiz gerekenler... Ama bu kez reçetedeki ilaçları kullanmadan önce prospektüsü iyi okuyalım.!

Ve ilk yazan cümle; "kaldır kafanı ve bak insanlığa" işte al sana fırsat, sokağındaki yeri süpüren emekçi abimize, kapına kadar bu zor zamanda bir tas sıcak çorbayla gelen komşumuz, sen hasta olma diye fazladan bir maskesini seninle paylaşan arkadaşına, sokağa çıkamadığı için ihtiyacı olan altmış beş yaş ve üzeri büyüklerimizin onlar için küçücük bir şey yaptığımız da yüzlerindeki mutluluğa ve mağrur ifadeye... Sağlıklarını bizim için hiçe sayan ve evlatları ve sevdiklerinden uzak kalan tüm sağlık çalışanlarımıza...

Öyle ya bu kez ne bir eksik ne bir fazla...

Tüm insani duygularla inanalım İYİLEŞECEĞİZ...

Kalın sağlıcakla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.