İYİ Parti’de yüzler gülüyor Toplu katılımlar devam ediyor

SİYASİ PARTİLER 23.04.2022 - 01:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2592+ kez okundu.
 

İYİ Parti’de yüzler gülüyor Toplu katılımlar devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda Badıkan Aşireti'nden 412 kişiyi saflarına katan İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı, bu kez Berjeri Aşireti'nden 245 kişiyi daha partiye kazandırdı. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, önümüzdeki dönemde toplu katılımların daha da artacağı belirterek, “Vatandaşlarımızın desteği ile Antalya’da birinci parti, Türkiye’de de iktidar olacağız” diye konuştu.

Antalya’da ki üye sayısını hızlı bir şekilde artırmaya devam eden İYİ Parti, aşiretlerden de destek almaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Badıkan Aşireti'nden Mehmet Tayfur ve beraberindeki 412 kişinin İYİ Parti’ye katılmasının ardından bu kez Berjeri Aşireti'nden de toplu bir katılım gerçekleşti. Ali Erdoğdu ve beraberindeki 245 kişi, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu katılım töreninde İYİ Parti ailesine katıldı. ÜLKEYİ KRİZDEN ÇIKARACAĞIZ Başkan Mehmet Başaran, katılım töreninde yaptığı konuşmada ülkenin çok zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizdi. AKP ve küçük ortağı MHP’nin kötü politikaları nedeniyle ülkenin çok ciddi bir kriz yaşadığını ifade eden Başaran, “Asgari ücretin 4 bin 250 TL, en düşük emekli aylığının 2 bin 500 TL olduğu ülkemizde ev kiraları aldı başını gitti. Şu anda Antalya’da yeni kiraya verilen evler, 4 bin-5 bin TL arasında. Bazı semtlerde 12 bin ila 30 bin TL arasında fiyat verenler bile var. İnsanlarımız aldıkları bu düşük ücretlerle ev kirasını mı, yoksa elektrik ve su parasını mı versin? Bu insanlar pazara gitmesin mi, evine ekmek almasın mı? Ama iktidara sorarsanız Türkiye uçuyor. Ancak kimse merak etmesin. Ülkeyi bu çıkmazdan Genel Başkanımız Meral Akşener ve onun ekibi kurtaracak” dedi. MİLLETİMİZİN UMUDU OLDUK İYİ Parti olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Başaran, “İyi Parti şu anda Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi konumunda. Antalya’da da çok kısa bir zamanda üye sayımızı ikiye katladık. Nisan ayı sonunda 30 bin barajını geçmeyi, haziran ve temmuz ayları gibi de 50 bin üye sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. İşte bu hedefimize ulaşmak için de çok sıkı çalışıyoruz. Bu doğrultuda bugün de; Berjeri Aşireti'nden Ali Erdoğdu ve beraberindeki 245 vatandaşımızın partiye katılımlarını gerçekleştirdik. Onları partimizde görmek bizlere güç verdi. Önümüzdeki dönemde katılımlar daha da artacak. Vatandaşlarımızın desteği ile Antalya’da birinci parti, Türkiye’de de iktidar olacağız” diye konuştu. BAŞARAN TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Başaran konuşmasının sonunda, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Öztürk, Kepez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Fidan ve Badıkan Aşireti'nden Mehmet Tayfur'a toplu katılımların sağlanmasındaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Geçtiğimiz haftalarda Badıkan Aşireti'nden 412 kişiyi saflarına katan İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı, bu kez Berjeri Aşireti'nden 245 kişiyi daha partiye kazandırdı. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, önümüzdeki dönemde toplu katılımların daha da artacağı belirterek, “Vatandaşlarımızın desteği ile Antalya’da birinci parti, Türkiye’de de iktidar olacağız” diye konuştu.

Antalya’da ki üye sayısını hızlı bir şekilde artırmaya devam eden İYİ Parti, aşiretlerden de destek almaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Badıkan Aşireti'nden Mehmet Tayfur ve beraberindeki 412 kişinin İYİ Parti’ye katılmasının ardından bu kez Berjeri Aşireti'nden de toplu bir katılım gerçekleşti. Ali Erdoğdu ve beraberindeki 245 kişi, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu katılım töreninde İYİ Parti ailesine katıldı.

ÜLKEYİ KRİZDEN ÇIKARACAĞIZ

Başkan Mehmet Başaran, katılım töreninde yaptığı konuşmada ülkenin çok zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizdi. AKP ve küçük ortağı MHP’nin kötü politikaları nedeniyle ülkenin çok ciddi bir kriz yaşadığını ifade eden Başaran, “Asgari ücretin 4 bin 250 TL, en düşük emekli aylığının 2 bin 500 TL olduğu ülkemizde ev kiraları aldı başını gitti. Şu anda Antalya’da yeni kiraya verilen evler, 4 bin-5 bin TL arasında. Bazı semtlerde 12 bin ila 30 bin TL arasında fiyat verenler bile var. İnsanlarımız aldıkları bu düşük ücretlerle ev kirasını mı, yoksa elektrik ve su parasını mı versin? Bu insanlar pazara gitmesin mi, evine ekmek almasın mı? Ama iktidara sorarsanız Türkiye uçuyor. Ancak kimse merak etmesin. Ülkeyi bu çıkmazdan Genel Başkanımız Meral Akşener ve onun ekibi kurtaracak” dedi.

MİLLETİMİZİN UMUDU OLDUK

İYİ Parti olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Başaran, “İyi Parti şu anda Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi konumunda. Antalya’da da çok kısa bir zamanda üye sayımızı ikiye katladık. Nisan ayı sonunda 30 bin barajını geçmeyi, haziran ve temmuz ayları gibi de 50 bin üye sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. İşte bu hedefimize ulaşmak için de çok sıkı çalışıyoruz. Bu doğrultuda bugün de; Berjeri Aşireti'nden Ali Erdoğdu ve beraberindeki 245 vatandaşımızın partiye katılımlarını gerçekleştirdik. Onları partimizde görmek bizlere güç verdi. Önümüzdeki dönemde katılımlar daha da artacak. Vatandaşlarımızın desteği ile Antalya’da birinci parti, Türkiye’de de iktidar olacağız” diye konuştu.

BAŞARAN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Başaran konuşmasının sonunda, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Öztürk, Kepez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Fidan ve Badıkan Aşireti'nden Mehmet Tayfur'a toplu katılımların sağlanmasındaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.