İşte rezalet ve İşte Aksu'ya verilen değer;

GÜNDEM 08.06.2022 - 21:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3052+ kez okundu.
 

İşte rezalet ve İşte Aksu'ya verilen değer;

Aksutv'nin gündeme getirdiği ve yapımı yılan hikayesine dönen Aksu Hükumet konağı ile ilgili gazeteci Mehmet Çelik 'in yazısı

İşte rezalet ve İşte Aksu'ya verilen değer; Huzurlarınızda Aksu Hükümet Konağı Aksu'nun en çok izlenen ve takip edilen dijital ekranı Aksu Haber Tv'de bir skandalı daha ortaya koyuyoruz.. Her seferinde Aksu'ya büyük önem verdiklerini dile getiren İlçe yöneticileri bu içler acısı görüntüleri gördükten sonra ne açıklama yapacaklar merak ediyorum. Ocak ayından buyana adeta çivi dahi çakılmayan Aksu Hükümet Konağı'nın içi resmen çürümeye bırakılmış durumda. Yağmurların bitmesine rağmen halen içi su dolu olduğu gözlenen bu rezalete kimler bakalım ne açıklama yapacak. Öte yandan çok acı birşeyi söylemek istiyorum, edindiğim bilgilere göre çatı mimari olarak yanlış yapılmış, her yağmurda çatıdan başlayarak zemine kadar su gidiyor. Bunu ben söylemiyorum, bu işten anlayanlar söylüyor. Evet işte Aksu'ya verilen değer, hizmet ortada. Hani Belediye seçimlerinde Hükümet hangi partideyse oraya verirsek daha iyi hizmet alırız diyenler acaba bu görüntüleri gördükten sonra neler söyler merak ediyorum. Evet siz sadece gerçekleri Aksu Haber Tv'den takip etmeyi unutmayın.. Ve bizi izlemeye devam edin. ( KOYU - YORUM: Mehmet Çelik/ Aksu Haber Tv )  
Aksutv'nin gündeme getirdiği ve yapımı yılan hikayesine dönen Aksu Hükumet konağı ile ilgili gazeteci Mehmet Çelik 'in yazısı
İşte rezalet ve İşte Aksu'ya verilen değer;
Huzurlarınızda Aksu Hükümet Konağı
Aksu'nun en çok izlenen ve takip edilen dijital ekranı Aksu Haber Tv'de bir skandalı daha ortaya koyuyoruz.. Her seferinde Aksu'ya büyük önem verdiklerini dile getiren İlçe yöneticileri bu içler acısı görüntüleri gördükten sonra ne açıklama yapacaklar merak ediyorum.
Ocak ayından buyana adeta çivi dahi çakılmayan Aksu Hükümet Konağı'nın içi resmen çürümeye bırakılmış durumda. Yağmurların bitmesine rağmen halen içi su dolu olduğu gözlenen bu rezalete kimler bakalım ne açıklama yapacak.
Öte yandan çok acı birşeyi söylemek istiyorum, edindiğim bilgilere göre çatı mimari olarak yanlış yapılmış, her yağmurda çatıdan başlayarak zemine kadar su gidiyor. Bunu ben söylemiyorum, bu işten anlayanlar söylüyor.
Evet işte Aksu'ya verilen değer, hizmet ortada. Hani Belediye seçimlerinde Hükümet hangi partideyse oraya verirsek daha iyi hizmet alırız diyenler acaba bu görüntüleri gördükten sonra neler söyler merak ediyorum. Evet siz sadece gerçekleri Aksu Haber Tv'den takip etmeyi unutmayın.. Ve bizi izlemeye devam edin.
( KOYU - YORUM: Mehmet Çelik/ Aksu Haber Tv )
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.