İspatlamayan Şerefsiz oğlu,Şerefsizdir

SİYASET 01.09.2021 - 12:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2465+ kez okundu.
 

İspatlamayan Şerefsiz oğlu,Şerefsizdir

Musa Ertugan: Kim İyi Parti’yi FETÖ’cü olmakla suçluyorsa, bilin ki kendisi FETÖ’cüdür

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın ‘İyi Parti FETÖ’nün kurduğu bir partidir’ söylemine İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan’dan tepki geldi. Ertugan, “Kim ki İyi Parti’yi FETÖ’cü olmak ile suçluyorsa bilin ki kendisi FETÖ'cüdür” diye konuştu. İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, İyi Parti’ye ve Genel Başkanı Meral Akşener’e atılan "FETÖ" iftiralarına çok sert cevap verdi. İyi Parti’ye atılan iftiraların her geçen gün arttığına dikkat çeken Ertugan, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın İyi Parti’ye yönelik ‘FETÖ’nün kurduğu parti’ ifadeleri sonrasında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. İyi Parti’nin iktidara yürüyen bir parti olduğuna dikkat çeken Ertugan, “Partimizin önlenemez yükselişine engellemek isteyen ve dün FETÖ’cülerle kol kola gezenler, bugün partimize yönelik iftiralar atmaya devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi “İddiasını ispatlamayan şerefsiz oğlu şerefsizdir” diye konuştu.   İşte Musa Ertugan’ın sosyal medya paylaşımı:  
Musa Ertugan: Kim İyi Parti’yi FETÖ’cü olmakla suçluyorsa, bilin ki kendisi FETÖ’cüdür

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın ‘İyi Parti FETÖ’nün kurduğu bir partidir’ söylemine İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan’dan tepki geldi. Ertugan, “Kim ki İyi Parti’yi FETÖ’cü olmak ile suçluyorsa bilin ki kendisi FETÖ'cüdür” diye konuştu.

İyi Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, İyi Parti’ye ve Genel Başkanı Meral Akşener’e atılan "FETÖ" iftiralarına çok sert cevap verdi. İyi Parti’ye atılan iftiraların her geçen gün arttığına dikkat çeken Ertugan, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın İyi Parti’ye yönelik ‘FETÖ’nün kurduğu parti’ ifadeleri sonrasında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. İyi Parti’nin iktidara yürüyen bir parti olduğuna dikkat çeken Ertugan, “Partimizin önlenemez yükselişine engellemek isteyen ve dün FETÖ’cülerle kol kola gezenler, bugün partimize yönelik iftiralar atmaya devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi “İddiasını ispatlamayan şerefsiz oğlu şerefsizdir” diye konuştu.
 

İşte Musa Ertugan’ın sosyal medya paylaşımı:


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.