'HERKESİ DALYAN’A BEKLİYORUZ!'

TURİZM 25.07.2021 - 10:49, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1839+ kez okundu.
 

'HERKESİ DALYAN’A BEKLİYORUZ!'

Dalyan Otelciler Derneği (DOD) Başkanı ve Dalyan Hotel Caria Royal ve Dalyan Nish Caria Butik Otelleri'nin sahibi Ali Mürşit Yağmur, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dalyan’ın turizmde çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Ali Mürşit Yağmur, neden Dalyan sorusuna ise şu cevabı verdi: “Dalyana neden gelmelisiniz? Dalyan’da küçük aile işletmeleri var. Dalyan’da butik pansiyonlar var. Dalyan’da doğa var. Dalyan’da beş buçuk kilometrelik bir plaj var. Dalyan’da nar bahçeleri, liman bahçeleri, portakal bahçeleri var. Dalyan’da Köyceğiz gölü var. Dalyan’da tarih var. Kısacası Dalyan’da bulamayacağınız hiçbir şey yok. Herkesi Dalyan’a bekliyoruz."   Gurbetçi Türklerimiz gelmeye başladı, mutluyuz! Dalyan 20-25 Temmuz tarihleri arsında yüzde yüz yoğunluğa ulaştığını ifade eden Ali Mürşit Yağmur “Genelde bilindiği üzere Pandemiden dolayı sadece yerli pazarımız var. Yeni yeni gurbetçi Türklerimiz gelmeye başladı. Bu konuda çok mutluyuz. Umarım gurbetçi misafirlerimize daha çok ulaşma fırsatı buluruz. Onlarla irtibata geçip bu bölgede hem iç pazarı hem dışarıda bulunan Türklere daha fazla hizmet etme şansımız olur. Dalyan’da yedi bin yatak var. 130 konaklama tesisimiz var. İztuzu plajı, Dalyan kanalı, Köyceğiz Gölü, Kaunas Antik Kenti ile Türkiye’nin en güzel noktalarından bir tanesi” dedi. Umarım kanunsuz illegal çalışan hangi kurum olursa olsun devletimiz bunun önüne geçer! Bölgede yoğunluk nedeniyle son dönemde kanunsuz olarak işletilen villalara dikkat çeken Ali Mürşit Yağmur, “Dalyan genelde küçük konaklama tesislerinin bulunduğu bir yer. Bölgede 130 tane konaklama tesisi var. Bunların üç dört tanesi Turizm Bakanlığı’na bağlı, diğerleri pansiyon,apart ve oteller şeklinde. En büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi şu dönemde resmi ve kanunsuz çalışan villaların olması. Bu konuda yaklaşık 800 ile bin villa söz konusu. Bunların yaklaşık yarısı kanuni çalışıyor ve vergisini ödüyor, sigortasını yatırıyor, bir kısmı ise hiçbir şekilde bunları yapmıyor. Biz bu konuda çok muzdaripiz. Umarım en kısa zamanda kanunsuz illegal çalışan hangi kurum olursa olsun devletimiz bunun önüne geçer.”dedi. Pandemi döneminde butik oteller büyük ilgi görüyor İşletmekte oldukları Dalyan Nish Caria Butik Otel’inin çok özel bir mimariye sahip olduğuna da dikkat çeken Yağmur “Nish Caria Otelimiz özellikle bizim için çok gözde bir otel. Bu otelimiz Muğla mimarisinin özelliklerini taşıyor. 30 tane odası var. Şu anda Pandemi döneminde en çok taleplerden bir tanesi de butik oteller oluyor. Her odamızdan Muğla mimarisi olması sebebiyle her odamızın ayrı ayrı kapıları var. Bütün odalarımız havuzu görmekte. Odalar çok geniş ve ferah. Dalyan merkezdeyiz, havalimanına 25 dakika mesafedeyiz. Misafirlerimiz için elimizden gelen her türlü hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Umarım bütün Türkiye’deki tüm ülkemizdeki oteller pandemi döneminde dolar. Personellerimiz, çalışan arkadaşlarımız huzurlu olur. Çünkü en büyük sıkıntılardan bir tanesi personel sıkıntısı. Herkes çalışır, İşletmecisi de memnun olur. Güzel bir turizm ile de dünyada örnek oluruz.”diye konuştu. Haber: Turizmdosyası
Dalyan Otelciler Derneği (DOD) Başkanı ve Dalyan Hotel Caria Royal ve Dalyan Nish Caria Butik Otelleri'nin sahibi Ali Mürşit Yağmur, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dalyan’ın turizmde çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Ali Mürşit Yağmur, neden Dalyan sorusuna ise şu cevabı verdi: “Dalyana neden gelmelisiniz? Dalyan’da küçük aile işletmeleri var. Dalyan’da butik pansiyonlar var. Dalyan’da doğa var. Dalyan’da beş buçuk kilometrelik bir plaj var. Dalyan’da nar bahçeleri, liman bahçeleri, portakal bahçeleri var. Dalyan’da Köyceğiz gölü var. Dalyan’da tarih var. Kısacası Dalyan’da bulamayacağınız hiçbir şey yok. Herkesi Dalyan’a bekliyoruz."

 

Gurbetçi Türklerimiz gelmeye başladı, mutluyuz!

Dalyan 20-25 Temmuz tarihleri arsında yüzde yüz yoğunluğa ulaştığını ifade eden Ali Mürşit Yağmur “Genelde bilindiği üzere Pandemiden dolayı sadece yerli pazarımız var. Yeni yeni gurbetçi Türklerimiz gelmeye başladı. Bu konuda çok mutluyuz. Umarım gurbetçi misafirlerimize daha çok ulaşma fırsatı buluruz. Onlarla irtibata geçip bu bölgede hem iç pazarı hem dışarıda bulunan Türklere daha fazla hizmet etme şansımız olur. Dalyan’da yedi bin yatak var. 130 konaklama tesisimiz var. İztuzu plajı, Dalyan kanalı, Köyceğiz Gölü, Kaunas Antik Kenti ile Türkiye’nin en güzel noktalarından bir tanesi” dedi.

Umarım kanunsuz illegal çalışan hangi kurum olursa olsun devletimiz bunun önüne geçer!

Bölgede yoğunluk nedeniyle son dönemde kanunsuz olarak işletilen villalara dikkat çeken Ali Mürşit Yağmur, “Dalyan genelde küçük konaklama tesislerinin bulunduğu bir yer. Bölgede 130 tane konaklama tesisi var. Bunların üç dört tanesi Turizm Bakanlığı’na bağlı, diğerleri pansiyon,apart ve oteller şeklinde. En büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi şu dönemde resmi ve kanunsuz çalışan villaların olması. Bu konuda yaklaşık 800 ile bin villa söz konusu. Bunların yaklaşık yarısı kanuni çalışıyor ve vergisini ödüyor, sigortasını yatırıyor, bir kısmı ise hiçbir şekilde bunları yapmıyor. Biz bu konuda çok muzdaripiz. Umarım en kısa zamanda kanunsuz illegal çalışan hangi kurum olursa olsun devletimiz bunun önüne geçer.”dedi.

Pandemi döneminde butik oteller büyük ilgi görüyor

İşletmekte oldukları Dalyan Nish Caria Butik Otel’inin çok özel bir mimariye sahip olduğuna da dikkat çeken Yağmur “Nish Caria Otelimiz özellikle bizim için çok gözde bir otel. Bu otelimiz Muğla mimarisinin özelliklerini taşıyor. 30 tane odası var. Şu anda Pandemi döneminde en çok taleplerden bir tanesi de butik oteller oluyor. Her odamızdan Muğla mimarisi olması sebebiyle her odamızın ayrı ayrı kapıları var. Bütün odalarımız havuzu görmekte. Odalar çok geniş ve ferah. Dalyan merkezdeyiz, havalimanına 25 dakika mesafedeyiz. Misafirlerimiz için elimizden gelen her türlü hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Umarım bütün Türkiye’deki tüm ülkemizdeki oteller pandemi döneminde dolar. Personellerimiz, çalışan arkadaşlarımız huzurlu olur. Çünkü en büyük sıkıntılardan bir tanesi personel sıkıntısı. Herkes çalışır, İşletmecisi de memnun olur. Güzel bir turizm ile de dünyada örnek oluruz.”diye konuştu.

Haber: Turizmdosyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.