HAYDİ KEPEZ GÜN YARDIM GÜNÜ

BELEDİYELER 29.07.2021 - 19:07, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2702+ kez okundu.
 

HAYDİ KEPEZ GÜN YARDIM GÜNÜ

Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinin kontrol altına alınması için ekiplerini bölgeye sevk eden Kepez Belediyesi, yangından etkilenen bölge halkı içinde yardım kampanyası başlattı.

Haydi Kepez! Manavgat’a destek Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinin kontrol altına alınması için ekiplerini bölgeye sevk eden Kepez Belediyesi, yangından etkilenen bölge halkı içinde yardım kampanyası başlattı. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde 28 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinde başlayan yangın felaketinden etkilenen vatandaşlar için Kepez tek yürek oldu.  Yangının kontrol altına alınması için ekiplerini bölgeye sevk eden Kepez Belediyesi, bölgedeki yangınzedeler içinde yardım kampanyası başlattı. Kepez Belediyesi, sosyal medya hesaplarından ‘Haydi Kepez Manavgat’a Destek’ sloganıyla ilçe sakinlerini Manavgat’a destek olmaya çağırdı. Yangın bölgesindeki vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan, istek ve taleplerini yerinde dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, ilçesinde başlatılan yardım kampanyasını da kendi sosyal medya hesaplarından “Bu zor günleri birlikte aşacak, yaralarımızı birlikte saracağız. Haydi Kepez Manavgat için destek vakti” sözleriyle duyurdu. Kepez Vakfı yardım toplama noktası ‘Haydi Kepez Manavgat’a Destek’ kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar yardımlarını Yeni Mahalle, Seyhan Caddesi No.27 adresindeki Kepez Vakfı’na yapabilecekler. Yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar 0 242 325 84 72  ile 0 538 613 54 88 nolu telefon numaralarından da her türlü bilgiye ulaşabilecekler. Kepez Belediyesi, su, soda, ayran, meyve suyu, çocuk bezi, bebek maması, kuru gıda, paketli yiyecekler, kıyafetler, yanık kremi, yorgan, battaniye ve temel yardım malzemelerini öncelikli bağış türü olarak belirledi.    
Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinin kontrol altına alınması için ekiplerini bölgeye sevk eden Kepez Belediyesi, yangından etkilenen bölge halkı içinde yardım kampanyası başlattı.

Haydi Kepez! Manavgat’a destek

Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinin kontrol altına alınması için ekiplerini bölgeye sevk eden Kepez Belediyesi, yangından etkilenen bölge halkı içinde yardım kampanyası başlattı.

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde 28 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinde başlayan yangın felaketinden etkilenen vatandaşlar için Kepez tek yürek oldu.  Yangının kontrol altına alınması için ekiplerini bölgeye sevk eden Kepez Belediyesi, bölgedeki yangınzedeler içinde yardım kampanyası başlattı. Kepez Belediyesi, sosyal medya hesaplarından ‘Haydi Kepez Manavgat’a Destek’ sloganıyla ilçe sakinlerini Manavgat’a destek olmaya çağırdı. Yangın bölgesindeki vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan, istek ve taleplerini yerinde dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, ilçesinde başlatılan yardım kampanyasını da kendi sosyal medya hesaplarından “Bu zor günleri birlikte aşacak, yaralarımızı birlikte saracağız. Haydi Kepez Manavgat için destek vakti” sözleriyle duyurdu.

Kepez Vakfı yardım toplama noktası

‘Haydi Kepez Manavgat’a Destek’ kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar yardımlarını Yeni Mahalle, Seyhan Caddesi No.27 adresindeki Kepez Vakfı’na yapabilecekler. Yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar 0 242 325 84 72  ile 0 538 613 54 88 nolu telefon numaralarından da her türlü bilgiye ulaşabilecekler. Kepez Belediyesi, su, soda, ayran, meyve suyu, çocuk bezi, bebek maması, kuru gıda, paketli yiyecekler, kıyafetler, yanık kremi, yorgan, battaniye ve temel yardım malzemelerini öncelikli bağış türü olarak belirledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.