Halı Saha Turnuvası Şampiyonu 02 RENT-A-CAR

SPOR 29.11.2021 - 23:49, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1743+ kez okundu.
 

Halı Saha Turnuvası Şampiyonu 02 RENT-A-CAR

Kemer Ligi Halı Saha Turnuvası bu akşam oynanan final maçı ile sona erdi!

1 Haziran 2021 tarihinde başlayan ve 14 takımın katıldığı Kemer İdmanyurdu Halı Sahasında düzenlenen “KEMER LİGİ HALI SAHA TURNUVASI” Bu akşam saat 20.00 başlayan final maçında rakibi Çıralı Sporu 3-0 yenen 02 RENT-A-CAR takımı kazandı. Maçın ilk 25 dakikası 02 RENT-A-CAR’ın 1-0 üstülüğü ile tamamlanırken Çıralı ilk 25 dakikada iyi mücadele ederken taraftarlarından da büyük alkış aldı. İkinci yarıya iyi başlayana ve ilk yarıda attığı golle takımını 1-0 galip durumuna getiren Yusuf sağlam 35 ve 40 dakikalarda attığı gollerle takımını 3-0 öne geçirerek şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Maça; 02 RENT-A-CAR, Kalede Yusuf Tosun, Evren Yağcı, Kemal Aksoy, Tayfun Yaz, Melih Bildiş, Okan Balık ve Yusuf Sağlam 6 ile sahaya çıkarken, ÇIRALI SPOR ise; Kalede Ese Sak, Recep Ilgaz, Sinan Yeşil, Olcay Yıldız, Anıl Arslan, Mustafa Şahin ve Osman Çetin 6’tılısı ile saha çıktı. Bu turnuvada; En iyi oyuncu Çaça Balık’tan İbrahim Eken seçilirken, en iyi kaleci ise Gökhan Market takımından Gürkan Gürcan oldu. Maçtan sonra bir açıklama yapan şampiyon takımı hem futbolcusu ve kulüp sorumlusu Cumali Balık; öncelikle bu turnuvaya katılan tüm takımları kutlarken, özellikle finale kadar yükselen ve bu gün rakibimiz olan ÇIRALI SPORU kutluyorum ve emeği geçen herkesi kutuluyorum. Dedi Haber: Reşat Aydoğdu
Kemer Ligi Halı Saha Turnuvası bu akşam oynanan final maçı ile sona erdi!
1 Haziran 2021 tarihinde başlayan ve 14 takımın katıldığı Kemer İdmanyurdu Halı Sahasında düzenlenen “KEMER LİGİ HALI SAHA TURNUVASI” Bu akşam saat 20.00 başlayan final maçında rakibi Çıralı Sporu 3-0 yenen 02 RENT-A-CAR takımı kazandı.
Maçın ilk 25 dakikası 02 RENT-A-CAR’ın 1-0 üstülüğü ile tamamlanırken Çıralı ilk 25 dakikada iyi mücadele ederken taraftarlarından da büyük alkış aldı. İkinci yarıya iyi başlayana ve ilk yarıda attığı golle takımını 1-0 galip durumuna getiren Yusuf sağlam 35 ve 40 dakikalarda attığı gollerle takımını 3-0 öne geçirerek şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.
Maça; 02 RENT-A-CAR, Kalede Yusuf Tosun, Evren Yağcı, Kemal Aksoy, Tayfun Yaz, Melih Bildiş, Okan Balık ve Yusuf Sağlam 6 ile sahaya çıkarken, ÇIRALI SPOR ise; Kalede Ese Sak, Recep Ilgaz, Sinan Yeşil, Olcay Yıldız, Anıl Arslan, Mustafa Şahin ve Osman Çetin 6’tılısı ile saha çıktı.
Bu turnuvada; En iyi oyuncu Çaça Balık’tan İbrahim Eken seçilirken, en iyi kaleci ise Gökhan Market takımından Gürkan Gürcan oldu.
Maçtan sonra bir açıklama yapan şampiyon takımı hem futbolcusu ve kulüp sorumlusu Cumali Balık; öncelikle bu turnuvaya katılan tüm takımları kutlarken, özellikle finale kadar yükselen ve bu gün rakibimiz olan ÇIRALI SPORU kutluyorum ve emeği geçen herkesi kutuluyorum. Dedi
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.