GÜVENLİ TURİZM KURALLARINA UYULMASI ÖNCELİKLİ KONUMUZ OLMALI!

TURİZM 17.07.2021 - 11:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2646+ kez okundu.
 

GÜVENLİ TURİZM KURALLARINA UYULMASI ÖNCELİKLİ KONUMUZ OLMALI!

Rusya'dan turizm hareketlerinin başlaması ile sezon hareketliliği ivme kazandı. Bayram tatilinin de uzaması ile otel doluluklarının artması bekleniyor.

AKTOB Bşk. Erkan YAĞCI konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Türkiye ve Antalya turizmi için son derece olumlu bir gelişme gerçekleşti. Rusya'dan misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Bayram döneminde de doluluklar artacak. Bu sürecin Güvenli Turizm Programı kapsamında çok iyi yönetilmesi gerekiyor. Kurallara azami seviyede uyulması öncelikli konumuz olmalı. Antalya bu konuda başarılı bir sınav veriyor. Bayram dönemi dolulukların artması, güvenli turizm kriterlerine uyulmasını daha da önemli hale getirecektir. Sektörümüzün bu süreçte kurallara aynı titizlikte uyması önem taşımaktadır." diye konuştu. Turimdosyası
Rusya'dan turizm hareketlerinin başlaması ile sezon hareketliliği ivme kazandı. Bayram tatilinin de uzaması ile otel doluluklarının artması bekleniyor.

AKTOB Bşk. Erkan YAĞCI konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Türkiye ve Antalya turizmi için son derece olumlu bir gelişme gerçekleşti. Rusya'dan misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Bayram döneminde de doluluklar artacak. Bu sürecin Güvenli Turizm Programı kapsamında çok iyi yönetilmesi gerekiyor. Kurallara azami seviyede uyulması öncelikli konumuz olmalı. Antalya bu konuda başarılı bir sınav veriyor. Bayram dönemi dolulukların artması, güvenli turizm kriterlerine uyulmasını daha da önemli hale getirecektir. Sektörümüzün bu süreçte kurallara aynı titizlikte uyması önem taşımaktadır." diye konuştu.

Turimdosyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.