Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde çocuk sesleri cıvıl cıvıl

ÇOCUK 29.04.2021 - 23:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2489+ kez okundu.
 

Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde çocuk sesleri cıvıl cıvıl

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğmuş’ta hizmete açtığı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim devam ediyor. Cıvıl cıvıl çocuk seslerinin yankılandığı kreşte 2.5-6 yaş aralığında çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler bir bir hizmete giriyor. Gündoğmuş’ta bir süre önce hizmete açılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim devam ediyor. Gündoğmuş’un Özgür Mahallesi’nde hizmet veren Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde, çocuklar hafta içi her gün hem oynuyor hem öğreniyor. KEYİFLİ SAATLER Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şubesi Müdürlüğü’ne bağlı Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde ücretsiz verilen eğitim 2.5 - 6 yaş aralığındaki çocuklarla devam ediyor. Hafta içi her gün öğretmenler eşliğinde çeşitli etkinlikler yapan çocukların oyun becerileri gelişiyor, sosyalleşmeleri sağlanıyor. Keyifli saatler geçiren çocuklar hem eğitim alıyor hem de eğleniyor. AİLELER ÇOK MUTLU 250 metrekarelik alanda 2 katlı binada 4 sınıftan oluşan Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi, oyunlar, şarkılar, danslar, hikayeler, etkinlikler, resimler, drama ve konuşma yoluyla çocukların; sosyal, kültürel, kişisel, duygusal gelişimlerine destek olunuyor. Çocukların okula hazır hale getirildiği kreş ve bakım evinden Gündoğmuşlu aileler de çok memnun.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğmuş’ta hizmete açtığı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim devam ediyor. Cıvıl cıvıl çocuk seslerinin yankılandığı kreşte 2.5-6 yaş aralığında çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler bir bir hizmete giriyor. Gündoğmuş’ta bir süre önce hizmete açılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim devam ediyor. Gündoğmuş’un Özgür Mahallesi’nde hizmet veren Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde, çocuklar hafta içi her gün hem oynuyor hem öğreniyor.


KEYİFLİ SAATLER
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şubesi Müdürlüğü’ne bağlı Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde ücretsiz verilen eğitim 2.5 - 6 yaş aralığındaki çocuklarla devam ediyor. Hafta içi her gün öğretmenler eşliğinde çeşitli etkinlikler yapan çocukların oyun becerileri gelişiyor, sosyalleşmeleri sağlanıyor. Keyifli saatler geçiren çocuklar hem eğitim alıyor hem de eğleniyor.

AİLELER ÇOK MUTLU

250 metrekarelik alanda 2 katlı binada 4 sınıftan oluşan Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım Evi, oyunlar, şarkılar, danslar, hikayeler, etkinlikler, resimler, drama ve konuşma yoluyla çocukların; sosyal, kültürel, kişisel, duygusal gelişimlerine destek olunuyor. Çocukların okula hazır hale getirildiği kreş ve bakım evinden Gündoğmuşlu aileler de çok memnun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.