GÖZLER VEYİS ATEŞ'DE KULAKLAR SEDAT PEKER'DE

ASAYİŞ 18.06.2021 - 19:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2605+ kez okundu.
 

GÖZLER VEYİS ATEŞ'DE KULAKLAR SEDAT PEKER'DE

Veyis Ateş tüm konuşmaları inkar etti.. konuşmaların montaj olduğunu iddia etti.. Bu gün bir telefonla benim konuşmamam için tehdit edildim..Baran Korkmaz canlı yayına bağlandı. Veyis Ateş'in 10 milyon avro istediğni iddia etti

Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği belirtilen ve dün istifa ettiği açıklanan eski HaberTürk Tv Ana Haber Sunucusu Veyis Ateş, hakkındaki iddiaların ardından ilk kez açıklamalarda bulunuyor. Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddiaları hakkında konuşan Ateş, Korkmaz'dan mağdur olduğu için görüştüğünü öne sürdü.  Ateş, ''Sezgin Baran Korkmaz mağdur olduğu için görüşmeyi kabul ettim. Bakan, bana keşke Sezgin Baran Korkmaz'ın telefonunu açmasaydın dedi. Gaflete düştüm'' ifadelerini kullandı.  Ateş, 10 milyon euro istediği iddialarını ise yalanladı Anonsçu veysi, süslü süleyman varken Sezgin Baran Korkmaz nasıl gelsin? Adamın hem 45 milyonuna hem de oteline çöktü. Türkiye’ye gelsin diyorsun, nasıl gelecek?  kara para aklamakla suçlanan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz, Veyis Ateş'in İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladığı programa katıldı. Veyis Ateş'in 10 milyon euro iddiasını yalanlamasıyla ilgili konuşan Korkmaz, "Veyis Ateş beni aradı, belli lobilerle görüştüğünü söyleyerek 10 milyon euro istedi. Veyis Ateş'in benimle görüştüğünü ispatlayamazsam yarın sabah Türkiye'ye geleceğime söz veriyorum" dedi.         302   648   5,3 B             Sedat Peker   @sedat_peker · 14d   Anonsçu veysi, sen İçişleri Bakanı’nın anonsçusu değil miydin? O gün programı süslü sülüyü aklamak için düzenlemedin mi? Sayın İsmail Saymaz soru soracakken sen engellemedin mi? @ismailsaymaz     574   867   8,3 B           Sedat Peker   @sedat_peker · 19d   süslü süleyman İçişleri Bakanlığında Sezgin Baran Korkmaz’la ayın 4’ünde görüşmedi mi? Sonra ertesi günü Sezgin Baran yurtdışına çıkmadı mı? Ben senin sıkıntılarını çözeceğim, o sürede sen yurtdışına çık demedi mi? @ismailsaymaz     354   1 B   8,7 B           Sedat Peker   @sedat_peker · 31d   Sayın İsmail Saymaz, Türkiye’de hangi savcı İçişleri Bakanı süleyman soyluyla ilgili adil bir karar verebilir? Adamı görevden bile alamıyorlar. süleyman soylunun gücü Ak Partinin gücünden daha fazladır. @ismailsaymaz     376   1,4 B   11,3 B           Sedat Peker   @sedat_peker · 34d   Anonsçu veyisin açıklama yapmamasının sebebi süslü sülümanla bu işten nasıl çıkarız diye plan yapmak için zaman kazanmak içindi. Ama süslü sülümanı kurtaramayacak. Çünkü ayın 4’ünde, Sezgin Baran Korkmaz’la görüştü. @ismailsaymaz     326   1,3 B   10,5 B           Sedat Peker   @sedat_peker · 40d   Anonsçu veyis süslü sülüyü yüce divandan kurtarmak için, 80 milyonun önünde rezil olmayı bile göze alıyor. Bu nasıl bir rezillik. süslü sülü, seni kimse kurtaramaz. @ismailsaymaz     446   1,5 B   13,7 B           Sedat Peker   @sedat_peker · 42d   İçişleri Bakanı kendisine koruma polisi ve tahsisli araç vermiş mi? Eğer verdiyse bunu hangi sebeple verdi? @ismailsaymaz     321   1,5 B   13,1 B           Sedat Peker   @sedat_peker · 43d   Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, ancak veyis ateş gibi bir yüzsüz ve yalancı görmedi. Sayın İsmail Saymaz konuşmayı dinledim diyor, böyle bir konuşma yok diyor. @ismailsaymaz
Veyis Ateş tüm konuşmaları inkar etti.. konuşmaların montaj olduğunu iddia etti.. Bu gün bir telefonla benim konuşmamam için tehdit edildim..Baran Korkmaz canlı yayına bağlandı. Veyis Ateş'in 10 milyon avro istediğni iddia etti

Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği belirtilen ve dün istifa ettiği açıklanan eski HaberTürk Tv Ana Haber Sunucusu Veyis Ateş, hakkındaki iddiaların ardından ilk kez açıklamalarda bulunuyor.

Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddiaları hakkında konuşan Ateş, Korkmaz'dan mağdur olduğu için görüştüğünü öne sürdü. 

Ateş, ''Sezgin Baran Korkmaz mağdur olduğu için görüşmeyi kabul ettim.

Bakan, bana keşke Sezgin Baran Korkmaz'ın telefonunu açmasaydın dedi. Gaflete düştüm'' ifadelerini kullandı. 

Ateş, 10 milyon euro istediği iddialarını ise yalanladı Anonsçu veysi, süslü süleyman varken Sezgin Baran Korkmaz nasıl gelsin? Adamın hem 45 milyonuna hem de oteline çöktü. Türkiye’ye gelsin diyorsun, nasıl gelecek? 

kara para aklamakla suçlanan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz, Veyis Ateş'in İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladığı programa katıldı. Veyis Ateş'in 10 milyon euro iddiasını yalanlamasıyla ilgili konuşan Korkmaz, "Veyis Ateş beni aradı, belli lobilerle görüştüğünü söyleyerek 10 milyon euro istedi. Veyis Ateş'in benimle görüştüğünü ispatlayamazsam yarın sabah Türkiye'ye geleceğime söz veriyorum" dedi.

 

 
 
 
302
 
648
 
5,3 B
 

 

 
 
 
 
Anonsçu veysi, sen İçişleri Bakanı’nın anonsçusu değil miydin? O gün programı süslü sülüyü aklamak için düzenlemedin mi? Sayın İsmail Saymaz soru soracakken sen engellemedin mi?
 
 
574
 
867
 
8,3 B
 
 
 
 
 
süslü süleyman İçişleri Bakanlığında Sezgin Baran Korkmaz’la ayın 4’ünde görüşmedi mi? Sonra ertesi günü Sezgin Baran yurtdışına çıkmadı mı? Ben senin sıkıntılarını çözeceğim, o sürede sen yurtdışına çık demedi mi?
 
 
354
 
1 B
 
8,7 B
 
 
 
 
 
Sayın İsmail Saymaz, Türkiye’de hangi savcı İçişleri Bakanı süleyman soyluyla ilgili adil bir karar verebilir? Adamı görevden bile alamıyorlar. süleyman soylunun gücü Ak Partinin gücünden daha fazladır.
 
 
376
 
1,4 B
 
11,3 B
 
 
 
 
 
Anonsçu veyisin açıklama yapmamasının sebebi süslü sülümanla bu işten nasıl çıkarız diye plan yapmak için zaman kazanmak içindi. Ama süslü sülümanı kurtaramayacak. Çünkü ayın 4’ünde, Sezgin Baran Korkmaz’la görüştü.
 
 
326
 
1,3 B
 
10,5 B
 
 
 
 
 
Anonsçu veyis süslü sülüyü yüce divandan kurtarmak için, 80 milyonun önünde rezil olmayı bile göze alıyor. Bu nasıl bir rezillik. süslü sülü, seni kimse kurtaramaz.
 
 
446
 
1,5 B
 
13,7 B
 
 
 
 
 
İçişleri Bakanı kendisine koruma polisi ve tahsisli araç vermiş mi? Eğer verdiyse bunu hangi sebeple verdi?
 
 
321
 
1,5 B
 
13,1 B
 
 
 
 
 
Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, ancak veyis ateş gibi bir yüzsüz ve yalancı görmedi. Sayın İsmail Saymaz konuşmayı dinledim diyor, böyle bir konuşma yok diyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.