GÖYNÜKLÜ OTELCİLERDEN DUYARLI HAREKET

TURİZM 08.08.2021 - 19:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1796+ kez okundu.
 

GÖYNÜKLÜ OTELCİLERDEN DUYARLI HAREKET

Göynüklü otelciler, Göynük Otellerinin bulunduğu cadde ve ormanlık alanı ile Antalya - Kemer Anayolu kenarlarında temizlik yaptı.

İki grup halinde gerçekleştirilen temizliğe, Göynüklü otelciler personelleri ile destek verirken, Kemer Belediyesi temizlik İşleri ekibi de kendilerini yalnız bırakmadı. Toplanan çöpler Kemer Belediyesi temizlik ekiplerince araçlara yüklenirken, geri dönüşüme yollanacak. Son dönem yaşanan orman yangınları nedeniyle içlerinin yandığını belirten Göynüklü otelciler, özellikle doğaya atılan cam şişelerin yangına sebep olabileceğini söylediler ve vatandaşları bu konuda uyardılar. Önemli olan çevreyi temizlemek değil, çevreyi pisletmemek, kirletmemek! Miarosa Ghazal Resort Genel Müdürü Metin Peltek yaptığı açıklamasında, geçtiğimiz günlerde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte yapılan toplantı sonrası alınan kararlar doğrultusunda, otellerin önünde, yol boyunca, orman alanlarının kenarlarında temizlik yaptıklarını söylerken “ Orman yangınları ile büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bölgemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için biz de bir nebze katkı koymak amacıyla, bilinçsiz insanların çevreye attıkları başta cam şişeler olmak üzere diğer çöpleri topluyoruz. Yol kenarları maalesef çöplerle dolu. Göynüklü otelcilerimiz çok duyarlı davrandılar. Önemli olan çevreyi temizlemek değil, çevreyi pisletmemek, kirletmemek” dedi. Başkan Topaloğlu'ndan teşekkür! Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da Göynüklü otelcilere teşekkür ederek “ Kemer Belediyesi temizlik ekiplerimiz her gün rutin olarak mıntıka yapmakta ve ulaşabildikleri noktalarda programlı bir şekilde temizlik yapmaktalar. Ancak her şeye rağmen duyarsız olan birçok kişi çöplerini gelişi güzel yol kenarlarına atmakta. Onlar atıyor biz temizliyoruz. Önemli bu konuda bir bilinç oluşturmak ve çevrenin kirlenmemesini sağlamak. Geçtiğimiz günlerde otelcilerimiz ile bir toplantı yapmıştık ve bir karar almıştık. Olası orman yangınları ile mücadelede bu temizlikler de önem arz ediyor. Göynüklü otelcilerimiz bir araya gelmişler bugün otellerinin önleri dahil olmak üzere Değirmendere önü, Anayol kenarlarında temizlik yaptılar. Bu duyarlı hareketlerinin örnek olması dileğiyle, teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Turizmdosyası
Göynüklü otelciler, Göynük Otellerinin bulunduğu cadde ve ormanlık alanı ile Antalya - Kemer Anayolu kenarlarında temizlik yaptı.

İki grup halinde gerçekleştirilen temizliğe, Göynüklü otelciler personelleri ile destek verirken, Kemer Belediyesi temizlik İşleri ekibi de kendilerini yalnız bırakmadı. Toplanan çöpler Kemer Belediyesi temizlik ekiplerince araçlara yüklenirken, geri dönüşüme yollanacak.

Son dönem yaşanan orman yangınları nedeniyle içlerinin yandığını belirten Göynüklü otelciler, özellikle doğaya atılan cam şişelerin yangına sebep olabileceğini söylediler ve vatandaşları bu konuda uyardılar.

Önemli olan çevreyi temizlemek değil, çevreyi pisletmemek, kirletmemek!

Miarosa Ghazal Resort Genel Müdürü Metin Peltek yaptığı açıklamasında, geçtiğimiz günlerde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte yapılan toplantı sonrası alınan kararlar doğrultusunda, otellerin önünde, yol boyunca, orman alanlarının kenarlarında temizlik yaptıklarını söylerken “ Orman yangınları ile büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bölgemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için biz de bir nebze katkı koymak amacıyla, bilinçsiz insanların çevreye attıkları başta cam şişeler olmak üzere diğer çöpleri topluyoruz. Yol kenarları maalesef çöplerle dolu. Göynüklü otelcilerimiz çok duyarlı davrandılar. Önemli olan çevreyi temizlemek değil, çevreyi pisletmemek, kirletmemek” dedi.

Başkan Topaloğlu'ndan teşekkür!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da Göynüklü otelcilere teşekkür ederek “ Kemer Belediyesi temizlik ekiplerimiz her gün rutin olarak mıntıka yapmakta ve ulaşabildikleri noktalarda programlı bir şekilde temizlik yapmaktalar. Ancak her şeye rağmen duyarsız olan birçok kişi çöplerini gelişi güzel yol kenarlarına atmakta. Onlar atıyor biz temizliyoruz. Önemli bu konuda bir bilinç oluşturmak ve çevrenin kirlenmemesini sağlamak. Geçtiğimiz günlerde otelcilerimiz ile bir toplantı yapmıştık ve bir karar almıştık. Olası orman yangınları ile mücadelede bu temizlikler de önem arz ediyor. Göynüklü otelcilerimiz bir araya gelmişler bugün otellerinin önleri dahil olmak üzere Değirmendere önü, Anayol kenarlarında temizlik yaptılar. Bu duyarlı hareketlerinin örnek olması dileğiyle, teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Turizmdosyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.