GENÇ PATRONLAR DA MANAVGAT'TA

GÜNDEM 02.08.2021 - 13:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2780+ kez okundu.
 

GENÇ PATRONLAR DA MANAVGAT'TA

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu, Antalya’nın Manavgat ilçemizi etkisi altına alan yangın felaketinin yaşandığı bölgeye giderek temel gıda, temizlik malzemeleri, maske, eldiven ve dezenfektan gibi ihtiyaç malzemelerini bölgeye ulaştırmaya ilk günden bu yana devam etmektedir. ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, yaşanan felaketin boyutlarının çok büyük olduğunu ifade etti.

Antalya’nın bu güçlü birliktelikle aşamayacağı bir felaket olamaz Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu, Antalya’nın Manavgat ilçemizi etkisi altına alan yangın felaketinin yaşandığı bölgeye giderek temel gıda, temizlik malzemeleri, maske, eldiven ve dezenfektan gibi ihtiyaç malzemelerini bölgeye ulaştırmaya ilk günden bu yana devam etmektedir. Üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız Yangın felaketi yaşayan Manavgat’a giderek hem incelemelerde bulunan hem de ihtiyaç malzemelerini ulaştıran ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, yaşanan felaketin boyutlarının çok büyük olduğunu ifade etti. Yangının hala sürmesinin felaketin boyutlarını her dakika daha da artırdığını ifade eden Osman Sert, “Manavgat için bugün elimizden gelen yardımları buraya ulaştırdık ve bölgede bulunan üyelerimizin koordinasyonu ile güncellenen ihtiyaç listelerine göre sevkiyatlarımız süreçte devam edecek ancak Manavgat için önemli olan bundan sonrasıdır. Şu an tek temennimiz yangının bir an önce söndürülmesi. Sonrasında Manavgat’ın yaralarının sarılması için bizler üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi. Manavgat için birliktelik zamanı SİAD’lar ve STK’lar olarak Manavgat için birliktelik zamanı olduğunu ifade eden Başkan Osman Sert, “Manavgat için tüm STK’lar, iş örgütleri, kuruluşlar bir araya gelmeliyiz. Manavgat için güçlerimizi, enerjimizi birleştirmeli ve bir an önce yaraları sarmaya odaklanmalıyız. Antalya’nın bu güçlü birliktelikle aşamayacağı bir felaket olamaz. Biz dernek olarak her türlü işbirliği ve desteğe hazırız. Manavgat’ı elbirliği ile ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Güngör ile de bölgede bir araya gelen ANTGİAD Başkanı Osman Sert, Güngör ile bölgede yangından etkilenen iş yerlerini de ziyaret etti. Zarar gören iş yerlerine de destek vereceklerini ifade eden Osman Sert, “Zarar gören iş yerlerimizin de yaralarının en kısa sürede sarılmasını temenni ediyorum. Manavgat umarım bu felaketten güçlü bir şekilde ayağa kalkacaktır” diye konuştu. Saygılarımla,   Serkan SARIDAŞ ANTGİAD Genel Sekreteri  
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu, Antalya’nın Manavgat ilçemizi etkisi altına alan yangın felaketinin yaşandığı bölgeye giderek temel gıda, temizlik malzemeleri, maske, eldiven ve dezenfektan gibi ihtiyaç malzemelerini bölgeye ulaştırmaya ilk günden bu yana devam etmektedir. ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, yaşanan felaketin boyutlarının çok büyük olduğunu ifade etti.

Antalya’nın bu güçlü birliktelikle aşamayacağı bir felaket olamaz

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu, Antalya’nın Manavgat ilçemizi etkisi altına alan yangın felaketinin yaşandığı bölgeye giderek temel gıda, temizlik malzemeleri, maske, eldiven ve dezenfektan gibi ihtiyaç malzemelerini bölgeye ulaştırmaya ilk günden bu yana devam etmektedir.

Üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız

Yangın felaketi yaşayan Manavgat’a giderek hem incelemelerde bulunan hem de ihtiyaç malzemelerini ulaştıran ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, yaşanan felaketin boyutlarının çok büyük olduğunu ifade etti. Yangının hala sürmesinin felaketin boyutlarını her dakika daha da artırdığını ifade eden Osman Sert, “Manavgat için bugün elimizden gelen yardımları buraya ulaştırdık ve bölgede bulunan üyelerimizin koordinasyonu ile güncellenen ihtiyaç listelerine göre sevkiyatlarımız süreçte devam edecek ancak Manavgat için önemli olan bundan sonrasıdır. Şu an tek temennimiz yangının bir an önce söndürülmesi. Sonrasında Manavgat’ın yaralarının sarılması için bizler üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Manavgat için birliktelik zamanı

SİAD’lar ve STK’lar olarak Manavgat için birliktelik zamanı olduğunu ifade eden Başkan Osman Sert, “Manavgat için tüm STK’lar, iş örgütleri, kuruluşlar bir araya gelmeliyiz. Manavgat için güçlerimizi, enerjimizi birleştirmeli ve bir an önce yaraları sarmaya odaklanmalıyız. Antalya’nın bu güçlü birliktelikle aşamayacağı bir felaket olamaz. Biz dernek olarak her türlü işbirliği ve desteğe hazırız. Manavgat’ı elbirliği ile ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Güngör ile de bölgede bir araya gelen ANTGİAD Başkanı Osman Sert, Güngör ile bölgede yangından etkilenen iş yerlerini de ziyaret etti. Zarar gören iş yerlerine de destek vereceklerini ifade eden Osman Sert, “Zarar gören iş yerlerimizin de yaralarının en kısa sürede sarılmasını temenni ediyorum. Manavgat umarım bu felaketten güçlü bir şekilde ayağa kalkacaktır” diye konuştu.

Saygılarımla,

 

Serkan SARIDAŞ

ANTGİAD Genel Sekreteri

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.