GECE KULÜBÜ TERÖRÜ

ASAYİŞ 05.10.2021 - 11:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1168+ kez okundu.
 

GECE KULÜBÜ TERÖRÜ

Isparta’da bulunan IndaAfterClup’a eğlenmeye giden Milli sporcu gençler, iddiaya göre sahibi Güney Han’ın yönlendirmesi üzerine güvenlik görevlileri tarafından öldüresiye dövüldü. Gençler darp raporu alırken, Güney Han’ın ‘öldürün’ talimatı ifade tutanaklarına da yansıdı.

IndaAfterClup’a eğlenmeye giden Milli sporcular, güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı. Gençlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, mekan sahiplerinin ‘öldürün’ talimatı verdiği de ifade tutanaklarında yer aldı. Kız arkadaşları ile birlikte IndaAfterClup’a giden gençler, arkadaşlarına sözlü yapılan tacizin ardından tepki gösterince güvenlik görevlilerinin saldırısına maruz kaldılar. Saldırı sırasında güvenlik görevlilerinden birinin de pompalı tüfekle tehditler savurduğu da öne sürüldü.   KAMERALAR ARIZALIYMIŞ (!) Saldırıya uğrayan gençler darp raporu alırken, görgü tanıklarının saldırı anını kameraya çekmesi ile gündeme gelen olay sonrası mekanın kameralarının arızalı olduğu açıklandı. IndaAfterClup’takameraların sözde arızalı oluşu dikkat çekerken, Hilton Otel’in kamera kayıtlarının da arızalı olup olmadığı merak ediliyor. Gece 03.30 sıralarında meydana gelen olayda güvenlik görevlilerinin aynı zamanda kızlara da şiddet uyguladığı kameralara yansıdı.   ‘ÖLDÜR’ EMRİNİ KİMLER VERDİ? Güvenlik görevlilerinin saldırısına maruz kalan gençlerin emniyette verdikleri ifadeler ise, olayın ne denli önemli ve tüyler ürpertici olduğunu gözler önüne seriyor. Telefonlarının gasp edilip, pompalı tüfekle tehdit edildiklerini belirten gençler, mekan sahipleri Nihat Han, Güney Han ve Hüseyin Han’ın talimatı sonrası saldırıya uğradıklarını söylediler. Öte yandan Güvenlik Müdürü Mehmet Ertürk’ün de 30 kişilik güvenlik görevlisini milli sporcuların üzerine saldırttığı da gelen ifade ediliyor.   ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS MÜ? Görgü tanıkları ise, saldırının öldürmeye yönelik olduğunu söylerlerken, bazı güvenlik görevlilerinin İran uyruklu olduğu, “Biz tetikçi olarak buradayız” diye haykırdıklarını belirttiler. Han kardeşlerin benzer konulardan sabıkalı ve hüküm giydikleri belirtilirken, yaşanan olayın ardından Isparta’da yaşayan gençlerin de her an saldırıya uğrayabilme ihtimalleri tartışılır hale geldi.   HAKKI AYGÜN'ÜN BAŞINA GELENLERİ HATIRLATTI Isparta'da yaşanan bu olaylar geçtiğimiz yıl vurularak öldürülen Güreşçi Hakkı Aygün'ü akıllara getirdi. Can güvenliklerinin olmadığını söyleyen milli sporcu gençlerin yaşadıkları geçtiğimiz yıl Antalya'da yaşanan olayları akıllara getiriyor. Gecen sene Lara'da bir gece kulubünde sözlü başlayan tartışma sonucu yaralanan Güreşçi Hakkı Aygün, daha sonra bu olaylarla ilintili olarak saldırıya uğramış ve bu saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.   İŞTE O İFADE TUTANAKLARI:        
Isparta’da bulunan IndaAfterClup’a eğlenmeye giden Milli sporcu gençler, iddiaya göre sahibi Güney Han’ın yönlendirmesi üzerine güvenlik görevlileri tarafından öldüresiye dövüldü. Gençler darp raporu alırken, Güney Han’ın ‘öldürün’ talimatı ifade tutanaklarına da yansıdı.
IndaAfterClup’a eğlenmeye giden Milli sporcular, güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı. Gençlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, mekan sahiplerinin ‘öldürün’ talimatı verdiği de ifade tutanaklarında yer aldı. Kız arkadaşları ile birlikte IndaAfterClup’a giden gençler, arkadaşlarına sözlü yapılan tacizin ardından tepki gösterince güvenlik görevlilerinin saldırısına maruz kaldılar. Saldırı sırasında güvenlik görevlilerinden birinin de pompalı tüfekle tehditler savurduğu da öne sürüldü.
 
KAMERALAR ARIZALIYMIŞ (!)
Saldırıya uğrayan gençler darp raporu alırken, görgü tanıklarının saldırı anını kameraya çekmesi ile gündeme gelen olay sonrası mekanın kameralarının arızalı olduğu açıklandı. IndaAfterClup’takameraların sözde arızalı oluşu dikkat çekerken, Hilton Otel’in kamera kayıtlarının da arızalı olup olmadığı merak ediliyor. Gece 03.30 sıralarında meydana gelen olayda güvenlik görevlilerinin aynı zamanda kızlara da şiddet uyguladığı kameralara yansıdı.
 
‘ÖLDÜR’ EMRİNİ KİMLER VERDİ?
Güvenlik görevlilerinin saldırısına maruz kalan gençlerin emniyette verdikleri ifadeler ise, olayın ne denli önemli ve tüyler ürpertici olduğunu gözler önüne seriyor. Telefonlarının gasp edilip, pompalı tüfekle tehdit edildiklerini belirten gençler, mekan sahipleri Nihat Han, Güney Han ve Hüseyin Han’ın talimatı sonrası saldırıya uğradıklarını söylediler. Öte yandan Güvenlik Müdürü Mehmet Ertürk’ün de 30 kişilik güvenlik görevlisini milli sporcuların üzerine saldırttığı da gelen ifade ediliyor.
 
ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS MÜ?
Görgü tanıkları ise, saldırının öldürmeye yönelik olduğunu söylerlerken, bazı güvenlik görevlilerinin İran uyruklu olduğu, “Biz tetikçi olarak buradayız” diye haykırdıklarını belirttiler. Han kardeşlerin benzer konulardan sabıkalı ve hüküm giydikleri belirtilirken, yaşanan olayın ardından Isparta’da yaşayan gençlerin de her an saldırıya uğrayabilme ihtimalleri tartışılır hale geldi.
 
HAKKI AYGÜN'ÜN BAŞINA GELENLERİ HATIRLATTI
Isparta'da yaşanan bu olaylar geçtiğimiz yıl vurularak öldürülen Güreşçi Hakkı Aygün'ü akıllara getirdi. Can güvenliklerinin olmadığını söyleyen milli sporcu gençlerin yaşadıkları geçtiğimiz yıl Antalya'da yaşanan olayları akıllara getiriyor. Gecen sene Lara'da bir gece kulubünde sözlü başlayan tartışma sonucu yaralanan Güreşçi Hakkı Aygün, daha sonra bu olaylarla ilintili olarak saldırıya uğramış ve bu saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.
 
İŞTE O İFADE TUTANAKLARI:
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.