'Galibiyeti hak ettik'

SPOR 20.09.2021 - 21:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2154+ kez okundu.
 

'Galibiyeti hak ettik'

Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Alanyaspor’da teknik direktör Bülent Korkmaz karşılaşmayı değerlendirdi

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’da deplasmanda Galatasaray karşısında alınan galibiyetin haklı sevinci yaşanıyor. Galatasaray karşısında galibiyeti hak ettiklerini belirten turuncu yeşilli takımın teknik direktörü Bülent Korkmaz, “Galatasaray, hafta içi çok iyi bir oyunla çok önemli ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Onun moral ve motivasyonuyla bizim karşımıza çıktılar. Bizim için zor bir süreç olacağını biliyorduk. Takımıma, özellikle koşucu oyunculara engel olmamız ve onlara karşı aynı reaksiyonu göstermemiz gerektiğini anlattım. Bunu yaptık. Savunma olarak da enine-boyuna çok iyi daralttılar. Hücuma çıkarken paslarımızda daha dikkatli olsaydık, daha fazla pozisyona girebilirdik ama futbolda bunlar oluyor. Önemli olan buradan galibiyetle ayrılmaktı. Futbolcularımızın hem oynadıkları futbol hem de mücadeleleriyle galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi. Ramazan BOZCA
Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Alanyaspor’da teknik direktör Bülent Korkmaz karşılaşmayı değerlendirdi

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’da deplasmanda Galatasaray karşısında alınan galibiyetin haklı sevinci yaşanıyor. Galatasaray karşısında galibiyeti hak ettiklerini belirten turuncu yeşilli takımın teknik direktörü Bülent Korkmaz, “Galatasaray, hafta içi çok iyi bir oyunla çok önemli ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Onun moral ve motivasyonuyla bizim karşımıza çıktılar. Bizim için zor bir süreç olacağını biliyorduk. Takımıma, özellikle koşucu oyunculara engel olmamız ve onlara karşı aynı reaksiyonu göstermemiz gerektiğini anlattım. Bunu yaptık. Savunma olarak da enine-boyuna çok iyi daralttılar. Hücuma çıkarken paslarımızda daha dikkatli olsaydık, daha fazla pozisyona girebilirdik ama futbolda bunlar oluyor. Önemli olan buradan galibiyetle ayrılmaktı. Futbolcularımızın hem oynadıkları futbol hem de mücadeleleriyle galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Ramazan BOZCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.