ESEN'DEN ATIK YAĞCI MUHTARA ÖDÜL

SAĞLIK 06.06.2020 - 00:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2779+ kez okundu.
 

ESEN'DEN ATIK YAĞCI MUHTARA ÖDÜL

Konyaaltı'nda 4 ayda 448 kg atık yağ toplayan muhtar ödüllendirildi

Konyaaltı Belediyesi’nin ‘Geleceği Düşünüyoruz, Geri Dönüştürüyoruz’ sloganıyla başlattığı ‘En Çok Atık Yağ Toplayan Muhtar’ yarışmasını 448 kilogram yağ ile Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Mihriban Kılıç kazandı. Kılıç’a ödülü 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde verildi. Konyaaltı Belediyesi, atıkların kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan 'Sıfır Atık Projesi'ni hayata geçirdi. Projeyi teşvik etmek amacıyla, şubat ayında en çok bitkisel atık toplayan muhtara tablet ve her 5 litre atık yağ getiren vatandaşa da bulaşık deterjanı hediye yarışması başlattı. 4 aylık süreçte muhtarlar ve vatandaşlar yarışmaya yoğun ilgi gösterdi. Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Mihriban Kılıç, 448 kilogram atık yağ toplayarak birinci oldu. Kampanya süresince bin 200 kilogram atık yağ toplandı. HEDİYESİNİ ÖĞRENCİYE VERECEK Konyaaltı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Özgür Bülent Yalçın, yarışmada birinci olan Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Mihriban Kılıç’ı tebrik ederek, belediye adına muhtara tablet hediye etti. Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Kılıç ise kendisine hediye edilen tableti ise Cahit Ünver İlkokulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi bir öğrenciye vereceğini ifade etti. Kılıç, ödülünü 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde almasının kendisini daha da mutlu ettiğini aktardı.
Konyaaltı'nda 4 ayda 448 kg atık yağ toplayan muhtar ödüllendirildi

Konyaaltı Belediyesi’nin ‘Geleceği Düşünüyoruz, Geri Dönüştürüyoruz’ sloganıyla başlattığı ‘En Çok Atık Yağ Toplayan Muhtar’ yarışmasını 448 kilogram yağ ile Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Mihriban Kılıç kazandı. Kılıç’a ödülü 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde verildi.

Konyaaltı Belediyesi, atıkların kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan 'Sıfır Atık Projesi'ni hayata geçirdi. Projeyi teşvik etmek amacıyla, şubat ayında en çok bitkisel atık toplayan muhtara tablet ve her 5 litre atık yağ getiren vatandaşa da bulaşık deterjanı hediye yarışması başlattı.

4 aylık süreçte muhtarlar ve vatandaşlar yarışmaya yoğun ilgi gösterdi. Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Mihriban Kılıç, 448 kilogram atık yağ toplayarak birinci oldu. Kampanya süresince bin 200 kilogram atık yağ toplandı.

HEDİYESİNİ ÖĞRENCİYE VERECEK

Konyaaltı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Özgür Bülent Yalçın, yarışmada birinci olan Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Mihriban Kılıç’ı tebrik ederek, belediye adına muhtara tablet hediye etti. Öğretmenevleri Mahalle Muhtarı Kılıç ise kendisine hediye edilen tableti ise Cahit Ünver İlkokulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi bir öğrenciye vereceğini ifade etti. Kılıç, ödülünü 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde almasının kendisini daha da mutlu ettiğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.