Erdoğan'ın kitabına ilk eleştiri Dilipak'tan geldi

SİYASET 05.09.2021 - 22:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1633+ kez okundu.
 

Erdoğan'ın kitabına ilk eleştiri Dilipak'tan geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" ismiyle çıkacak kitabına ilk eleştiri Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'tan geldi.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı 6 Eylül'de satışa çıkacak olan "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitabını eleştirdi.   "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" ismine atıfta bulunarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dilipak, "peki ya bugünkü gerçekler. Peki bugünkü icraatları kim yap(tır)ıyor" dedi. "PEKİ YA BUGÜNKÜ GERÇEKLER" Dilipak'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle; "Bu kitapta yazılanlar yola çıkarkenki fikirler, peki ya bugünkü gerçekler. Peki bugünkü icraatları kim yap(tır)ıyor. "Bu ifritten sualin kılını çekmez akıl." "Ah Sakarya.." İlk basımı, iktidara yakınlığıyla bilinen 'Turkuvaz Kitap' tarafından 40 TL'den satışa sunulacak olan kitap, internetten sipariş verenler ise 32 liraya alabilecek. Mektup Gazetesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" ismiyle çıkacak kitabına ilk eleştiri Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'tan geldi.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı 6 Eylül'de satışa çıkacak olan "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitabını eleştirdi.

 

"Daha Adil Bir Dünya Mümkün" ismine atıfta bulunarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dilipak, "peki ya bugünkü gerçekler. Peki bugünkü icraatları kim yap(tır)ıyor" dedi.

"PEKİ YA BUGÜNKÜ GERÇEKLER"

Dilipak'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

"Bu kitapta yazılanlar yola çıkarkenki fikirler, peki ya bugünkü gerçekler. Peki bugünkü icraatları kim yap(tır)ıyor. "Bu ifritten sualin kılını çekmez akıl." "Ah Sakarya.."

İlk basımı, iktidara yakınlığıyla bilinen 'Turkuvaz Kitap' tarafından 40 TL'den satışa sunulacak olan kitap, internetten sipariş verenler ise 32 liraya alabilecek.

Mektup Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.