ERAYCAN YILMAZ: “YİYİN EFENDİLER YİYİN”

GÜNDEM 19.04.2022 - 21:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1915+ kez okundu.
 

ERAYCAN YILMAZ: “YİYİN EFENDİLER YİYİN”

Esnaf Kefalet Kooperatifleri 6. Bölge birlik başkanı Ahmet Tural’ın kefalet kooperatifleri başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine Bölgenin en lüks restorantında verdiği iftar yemeğine CHP’li Konyaaltı Gençlik kollarından itiraz geldi.

CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz ve beraberindeki içlerinde esnaflık da yapan  CHP’li gençler, zor durumdaki borçlu esnafın ödediği faizler ve katkı paylarıyla elde edilen gelirle iftar yapılan lüks restorantın bitişik bahçesindeki parkta kendilerine  sofra kurdular.   Bir yanda yer sofrasında CHP’li gençler iftarlarını açarken, diğer yanda lüks restorantta kuş sütünün eksik olmadığı masalarda yemek yiyen kefalet oda başkanları istiflerini bile bozmadılar. CHP Konyaaltı Gençlik kolları Başkanı Eraycan Yılmaz, burada yaptığı videolu açıklamasında “Gördüğünüz üzere lüks restorantın önündeyiz. Esnafın paralarıyla, bu yoklukta, bu kıtlıkta esnafın  zor kazandığı paralarla topladıkları aylık ücretlerle buraya gelip oda başkanları iftar açıyorlar. Esnafın yanında olması gereken başkanlar, yönetim kurulu üyeleri hep birlikte lüks restoranttalar. CHP Konyaaltı gençlik kolları olarak esnafımızın yanındayız. Bu anlayışın, bu zihniyetin karşısındayız. Yiyin efendiler, yiyin” dedi.   
Esnaf Kefalet Kooperatifleri 6. Bölge birlik başkanı Ahmet Tural’ın kefalet kooperatifleri başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine Bölgenin en lüks restorantında verdiği iftar yemeğine CHP’li Konyaaltı Gençlik kollarından itiraz geldi.

CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz ve beraberindeki içlerinde esnaflık da yapan  CHP’li gençler, zor durumdaki borçlu esnafın ödediği faizler ve katkı paylarıyla elde edilen gelirle iftar yapılan lüks restorantın bitişik bahçesindeki parkta kendilerine  sofra kurdular.  

Bir yanda yer sofrasında CHP’li gençler iftarlarını açarken, diğer yanda lüks restorantta kuş sütünün eksik olmadığı masalarda yemek yiyen kefalet oda başkanları istiflerini bile bozmadılar.

CHP Konyaaltı Gençlik kolları Başkanı Eraycan Yılmaz, burada yaptığı videolu açıklamasında “Gördüğünüz üzere lüks restorantın önündeyiz. Esnafın paralarıyla, bu yoklukta, bu kıtlıkta esnafın  zor kazandığı paralarla topladıkları aylık ücretlerle buraya gelip oda başkanları iftar açıyorlar. Esnafın yanında olması gereken başkanlar, yönetim kurulu üyeleri hep birlikte lüks restoranttalar. CHP Konyaaltı gençlik kolları olarak esnafımızın yanındayız. Bu anlayışın, bu zihniyetin karşısındayız. Yiyin efendiler, yiyin” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.