Emine Atılmış Sarıtekeli'nin acı günü

ASAYİŞ 09.09.2021 - 22:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2953+ kez okundu.
 

Emine Atılmış Sarıtekeli'nin acı günü

Eşi Mustafa Sarıtekeli Vefat etti

İYİ Parti Antalya STK Başkanı Emine Atılmış Sarıtekeli’nin Eşi Mustafa Sarıtekeli Corona nedeniyle hayatını kaydetti. Bir süredir Tedavi gören Mustafa Sarıtekeli , yapılan tüm tedavilere rağmen yaşama tutunamadı ve sevenlerini üzdü. Mustafa Sarıtekeli’nin Cenazesi 10.09.2021 Cuma günü saat 11.00’de Uncalı Mezarlığı’nda kılınacak Cenaze namazının ardından Kurşunlu Şelalesine defnedilecek.
Eşi Mustafa Sarıtekeli Vefat etti

İYİ Parti Antalya STK Başkanı Emine Atılmış Sarıtekeli’nin Eşi Mustafa Sarıtekeli Corona nedeniyle hayatını kaydetti. Bir süredir Tedavi gören Mustafa Sarıtekeli , yapılan tüm tedavilere rağmen yaşama tutunamadı ve sevenlerini üzdü.
Mustafa Sarıtekeli’nin Cenazesi 10.09.2021 Cuma günü saat 11.00’de Uncalı Mezarlığı’nda kılınacak Cenaze namazının ardından Kurşunlu Şelalesine defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.