EMEKLİLER KIŞI TÜRKİYE'DE GEÇİRMELİ!

TURİZM 10.05.2022 - 16:23, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2159+ kez okundu.
 

EMEKLİLER KIŞI TÜRKİYE'DE GEÇİRMELİ!

Bild Mallorca Zeitung değerlendirdi.

Bild’in Mallorca Zeitung’dan aktardığı habere göre Almanya Seyahat Acenteleri Derneği (VUSR) Başkanı Marija Linnhoff, Mallorca, Tunus veya Türkiye'ye 500 avro ile uzun vadeli seyahatleri sübvanse etmesi gerektiğini söyledi. Linnhof'a göre, böyle bir durumda hem bu kişiler kış aylarında Almanya'da daha az ısınma gideri ödemiş olacak, hem de emekliler sayesinde, koroanvirüs salgını ya da savaş nedeniyle olumsuz etkilenen tatil yerleri de rahat nefes alacak. Haber Kaynak:https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/um-energie-zu-sparen-rentner-sollen-in-der-tuerkei-ueberwintern-80020056.bild.html   Haber: Turizmdosyası Halil Öncü
Bild Mallorca Zeitung değerlendirdi.

Bild’in Mallorca Zeitung’dan aktardığı habere göre Almanya Seyahat Acenteleri Derneği (VUSR) Başkanı Marija Linnhoff, Mallorca, Tunus veya Türkiye'ye 500 avro ile uzun vadeli seyahatleri sübvanse etmesi gerektiğini söyledi.

Linnhof'a göre, böyle bir durumda hem bu kişiler kış aylarında Almanya'da daha az ısınma gideri ödemiş olacak, hem de emekliler sayesinde, koroanvirüs salgını ya da savaş nedeniyle olumsuz etkilenen tatil yerleri de rahat nefes alacak.

Haber Kaynak:https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/um-energie-zu-sparen-rentner-sollen-in-der-tuerkei-ueberwintern-80020056.bild.html

 

Haber: Turizmdosyası Halil Öncü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.