DÜNYA BARIŞ KUPASI KEMER'DE BAŞLADI

BELEDİYELER 07.10.2021 - 16:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1239+ kez okundu.
 

DÜNYA BARIŞ KUPASI KEMER'DE BAŞLADI

Bu sene 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Dünya Barış Kupası turnuvası Kemer'de başladı.

Kemer'de Daima Biz Otel'in sahalarında Ege Bölgesi Masterler Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya 13 ülkeden 32 veteran takım katılıyor. “Savaşı bırakalım, dünyada barış ve huzur olsun” mesajıyla yapılan turnuvadaki maçların başlama vuruşunu Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptı. Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, turnuvaya katılanları Kemer'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sporun kardeşlik ve dostluk göstergesi olduğunu ifade eden Topaloğlu, “Şu anda Filistin ve Faslı kardeşlerimiz maç yapıyor. Dostluklarını pekiştiriyorlar. Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.” diye konuştu. Turnuvaya katılan takım sporcuları ise Türkiye'yi kardeş ülke olarak gördüklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti. Ege Bölgesi Masterler Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Ahmet Gök ise Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun başlama vuruşuyla maçların başladığını söyledi. 6 yıldır dostluk turnuvası yaptıklarını aktaran Gök, “Gelen takımlar hem Türkiye'yi tanıyor hem de ülkelerinde Türkiye'yi tanıtıyorlar. Amacımız ve mesajımız şudur. Savaşı bırakalım, dünyada barış ve huzur olsun.” dedi. Turnuvada, Başkan Topaloğlu'na desteklerinden dolayı Filistin atkısı hediye edildi. Turnuva, 11 Ekim Pazartesi yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.
Bu sene 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Dünya Barış Kupası turnuvası Kemer'de başladı.

Kemer'de Daima Biz Otel'in sahalarında Ege Bölgesi Masterler Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya 13 ülkeden 32 veteran takım katılıyor.
“Savaşı bırakalım, dünyada barış ve huzur olsun” mesajıyla yapılan turnuvadaki maçların başlama vuruşunu Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptı.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, turnuvaya katılanları Kemer'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Sporun kardeşlik ve dostluk göstergesi olduğunu ifade eden Topaloğlu, “Şu anda Filistin ve Faslı kardeşlerimiz maç yapıyor. Dostluklarını pekiştiriyorlar. Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Turnuvaya katılan takım sporcuları ise Türkiye'yi kardeş ülke olarak gördüklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Ege Bölgesi Masterler Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Ahmet Gök ise Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun başlama vuruşuyla maçların başladığını söyledi.
6 yıldır dostluk turnuvası yaptıklarını aktaran Gök, “Gelen takımlar hem Türkiye'yi tanıyor hem de ülkelerinde Türkiye'yi tanıtıyorlar. Amacımız ve mesajımız şudur. Savaşı bırakalım, dünyada barış ve huzur olsun.” dedi.
Turnuvada, Başkan Topaloğlu'na desteklerinden dolayı Filistin atkısı hediye edildi.
Turnuva, 11 Ekim Pazartesi yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.