DERBİNİN GALİBİ KEPEZ BELEDİYESPOR...

SPOR 29.11.2021 - 15:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1487+ kez okundu.
 

DERBİNİN GALİBİ KEPEZ BELEDİYESPOR...

Antalya Megaspor derbisinde 3-1’lik galibiyet alan Kepez Belediyespor’un sultanları, lig yükseltme hedefinden vazgeçmedi

Kadınlar Voleybol 2’nci Lig 6’ıncı Grup takımları Kepez Belediyespor ile Antalya Megaspor arasında yapılan karşılaşma sonucunda, Kepez’in sultanları gülen taraf oldu. Antalya Spor Salonu’nda yapılan Antalya derbisinde, üst üste hatalı servisler kullanan Kepez Belediyespor ilk seti 25-21 vermenin şokunu yaşadı. ÇABUK TOPARLANDILAR Moral ve motivasyon olarak çabuk toparlanan Kepez Belediyespor, karşılaşma boyunca rakibine hiç set vermedi. Son seti 25- 12 gibi ezici bir skor ile alan Kepez Belediyespor, 7’inci hafta karşılaşması sonucu puanını 15’e çıkardı. Kepez Belediyespor 4 Aralık’ta sahasında en zorlu rakiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.  
Antalya Megaspor derbisinde 3-1’lik galibiyet alan Kepez Belediyespor’un sultanları, lig yükseltme hedefinden vazgeçmedi
Kadınlar Voleybol 2’nci Lig 6’ıncı Grup takımları Kepez Belediyespor ile Antalya Megaspor arasında yapılan karşılaşma sonucunda, Kepez’in sultanları gülen taraf oldu. Antalya Spor Salonu’nda yapılan Antalya derbisinde, üst üste hatalı servisler kullanan Kepez Belediyespor ilk seti 25-21 vermenin şokunu yaşadı.
ÇABUK TOPARLANDILAR
Moral ve motivasyon olarak çabuk toparlanan Kepez Belediyespor, karşılaşma boyunca rakibine hiç set vermedi. Son seti 25- 12 gibi ezici bir skor ile alan Kepez Belediyespor, 7’inci hafta karşılaşması sonucu puanını 15’e çıkardı. Kepez Belediyespor 4 Aralık’ta sahasında en zorlu rakiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.