Dağcılar tamir etti

EĞİTİM 21.04.2020 - 22:15, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1921+ kez okundu.
 

Dağcılar tamir etti

Antalya'da bir alışveriş merkezinin dış cephesinde zarar gören LED'lerin onarım işini dağcılar yapıyor. Dağcılar onarımı tamamladığında, 23 Nisan akşamı AVM'nin dış cephesine Türk bayrağı yansıtılacak.

Kent merkezindeki 15 katlı bir alışveriş merkezi, dış cephesindeki aydınlatmalarını onarıma aldı. Özel bir şerit LED sisteminin döşeli olduğu ve bazı özel günlerin akşamında hareketli görseller ile Türk bayrağının yansıtıldığı dış cephe aydınlatmasının iki yerindeki kopukluk, dağcılar tarafından onarılıyor. Alışveriş merkezi yönetiminin anlaştığı iki dağcı, sabah erken saatlerde 65 metre yüksekliğindeki AVM'nin çatısına kurdukları güvenlikli sistem ve halatlarıyla aşağı sallanarak LED'lerin bakımını yapmaya başladı. 23 NİSAN'DA TÜRK BAYRAĞI OLACAK Alışveriş merkezinin pazarlama müdürü Itır Elif Bayarı, fırtınadan dolayı LED'lerin zarar gördüğünü ve bunu çok önceden onarmak için planlamaya aldıklarını söyledi. Dağcıların bu işi kolayca ve güvenli bir şekilde tamamlayacağını düşünerek iki dağcıyla anlaştıklarını belirten Bayarı, şunları söyledi: “Birçok noktasında fırtınadan dolayı arıza oluşmuştu. Bunların giderilmesi için dağcılarla çalışma kararı aldık. Onlar çatı kısmına gerdikleri özel güvenlikli halatlarıyla aşağı doğru inerek arızalı bölümlerin tamiratını yaptı. Bu daha önceden planlanan bir çalışmaydı. Zaten bu LED'ler yurt dışından geliyordu. Uzun zaman sürdü buraya gelmesi. Gelince de hemen çalışmalara başladık. Arızalı bölümlerin tamiri kısa sürede tamamlanırsa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda AVM'mizin dış cephesine bir Türk bayrağı yansıtacağız."
Antalya'da bir alışveriş merkezinin dış cephesinde zarar gören LED'lerin onarım işini dağcılar yapıyor. Dağcılar onarımı tamamladığında, 23 Nisan akşamı AVM'nin dış cephesine Türk bayrağı yansıtılacak.

Kent merkezindeki 15 katlı bir alışveriş merkezi, dış cephesindeki aydınlatmalarını onarıma aldı. Özel bir şerit LED sisteminin döşeli olduğu ve bazı özel günlerin akşamında hareketli görseller ile Türk bayrağının yansıtıldığı dış cephe aydınlatmasının iki yerindeki kopukluk, dağcılar tarafından onarılıyor. Alışveriş merkezi yönetiminin anlaştığı iki dağcı, sabah erken saatlerde 65 metre yüksekliğindeki AVM'nin çatısına kurdukları güvenlikli sistem ve halatlarıyla aşağı sallanarak LED'lerin bakımını yapmaya başladı.

23 NİSAN'DA TÜRK BAYRAĞI OLACAK

Alışveriş merkezinin pazarlama müdürü Itır Elif Bayarı, fırtınadan dolayı LED'lerin zarar gördüğünü ve bunu çok önceden onarmak için planlamaya aldıklarını söyledi. Dağcıların bu işi kolayca ve güvenli bir şekilde tamamlayacağını düşünerek iki dağcıyla anlaştıklarını belirten Bayarı, şunları söyledi: “Birçok noktasında fırtınadan dolayı arıza oluşmuştu. Bunların giderilmesi için dağcılarla çalışma kararı aldık. Onlar çatı kısmına gerdikleri özel güvenlikli halatlarıyla aşağı doğru inerek arızalı bölümlerin tamiratını yaptı. Bu daha önceden planlanan bir çalışmaydı. Zaten bu LED'ler yurt dışından geliyordu. Uzun zaman sürdü buraya gelmesi. Gelince de hemen çalışmalara başladık. Arızalı bölümlerin tamiri kısa sürede tamamlanırsa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda AVM'mizin dış cephesine bir Türk bayrağı yansıtacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.