BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

EĞİTİM 06.10.2021 - 21:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1607+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Ankara'ya okumak için gelen ancak barınma sorunu yaşayan öğrenciler için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, başvuran tüm öğrencilere Büyükşehir Belediyesine ait yerler dışında kiralanan otel ve yurtlarla konaklama imkanı sağladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden yurt, konaklama tesisi, otel ve misafirhane sahiplerine dayanışma için seslenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın çağrısına Başkent otellerinden olumlu yanıt geldiğini söyleyen Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanı Birol Akman, yaklaşık bin öğrencinin geçici olarak konaklamaya başladığı Ankara otellerinde bu sayının kısa süre içerisinde 3 bine yaklaştığını aktardı. Ankara'ya üniversite okumaya gelen gençlere ev sahibi olarak kucak açmak için her zaman hazır olduklarını ifade eden ATİD Başkanı Akman “Ankara'da hizmet veren oteller adına, tesislerimizi öğrencilerimizin büyük bir sıkıntısına çözüm sağlayan bir proje için kiralayan Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Büyük bir dayanışma ile üniversite öğrencilerimizin barınma sıkıntılarının çözülmesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Haber: Halil ÖNCÜ (Turizmdosyası.com)
Ankara'ya okumak için gelen ancak barınma sorunu yaşayan öğrenciler için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, başvuran tüm öğrencilere Büyükşehir Belediyesine ait yerler dışında kiralanan otel ve yurtlarla konaklama imkanı sağladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden yurt, konaklama tesisi, otel ve misafirhane sahiplerine dayanışma için seslenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın çağrısına Başkent otellerinden olumlu yanıt geldiğini söyleyen Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanı Birol Akman, yaklaşık bin öğrencinin geçici olarak konaklamaya başladığı Ankara otellerinde bu sayının kısa süre içerisinde 3 bine yaklaştığını aktardı.

Ankara'ya üniversite okumaya gelen gençlere ev sahibi olarak kucak açmak için her zaman hazır olduklarını ifade eden ATİD Başkanı Akman “Ankara'da hizmet veren oteller adına, tesislerimizi öğrencilerimizin büyük bir sıkıntısına çözüm sağlayan bir proje için kiralayan Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Büyük bir dayanışma ile üniversite öğrencilerimizin barınma sıkıntılarının çözülmesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Haber: Halil ÖNCÜ (Turizmdosyası.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.