BEKÇİLER TEHLİKE SAÇIYOR

ASAYİŞ 04.09.2021 - 15:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2362+ kez okundu.
 

BEKÇİLER TEHLİKE SAÇIYOR

Son Günlerde Bekçi şiddetleri arttı

Antalya’nın Kepez İlçesi Yükseliş mahallesinde görev yapan Bekçilerden özellikle birisi Mahallelinin canına bezdirmiş durumda. Edinile Bilgiye göre önüne geleni dövmeye ve şiddet uygulamaya yeltenen Bekçi, en son Mahalle Muhtarının oğlunu darp etmeye çalışınca olanlar oldu.   Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan, Şikayette bulunurken, Bekçilerin bu tavırları merak konusu haline geldi. Yükseliş mahallesinde Sarhoş bir vatandaşı usulünce uzaklaştırmak yerine, darp ederek sürüklemesi tepkilere neden oldu. Görüşlerini aldığımız Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan; “Sarhoş bir vatandaşı önce Polis aracı geliyor, uyarıyor. Zararsız olduğunu görünce bırakıp gidiyor. Kısa bir süre sonra Bekçiler geliyor ve içlerinden bir tanesi zorla ve darp ederek uzaklaştırmaya çalışıyor. Dün akşamda Araçla Oğlum evimizin önüne geliyor araçtan iniyor. Yine Aynı Bekçi ukala ukala konuşup, tabiri caizse artistlik yapıyor. Oğlum Ben Muhtarın oğluyum, dışardan yeni evime geliyorum ne oldu ki? Diye sorunca, aynı bekçi kim olursan ol, deyip oğlumu darp etmeye kalkışıyor. Son zamanlarda Bekçilerin bu tavırlarını anlamak çok zor. Kaldı ki geçtiğimiz günlerde yine bir mahalle muhtarımız darp edildi. Bekçilerin bizlere karşı bu tavırlarının nedeninin bilmiyoruz. Ve durumdan şikayetçiyiz. Konuyu sonuna kadar takip edip, gerekli yerlere konuyu iletiyoruz, iletmeye de deva edeceğiz” şeklinde konuştu. Haber: Mektup Gazetesi
Son Günlerde Bekçi şiddetleri arttı

Antalya’nın Kepez İlçesi Yükseliş mahallesinde görev yapan Bekçilerden özellikle birisi Mahallelinin canına bezdirmiş durumda. Edinile Bilgiye göre önüne geleni dövmeye ve şiddet uygulamaya yeltenen Bekçi, en son Mahalle Muhtarının oğlunu darp etmeye çalışınca olanlar oldu.  


Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan, Şikayette bulunurken, Bekçilerin bu tavırları merak konusu haline geldi. Yükseliş mahallesinde Sarhoş bir vatandaşı usulünce uzaklaştırmak yerine, darp ederek sürüklemesi tepkilere neden oldu.
Görüşlerini aldığımız Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan; “Sarhoş bir vatandaşı önce Polis aracı geliyor, uyarıyor. Zararsız olduğunu görünce bırakıp gidiyor. Kısa bir süre sonra Bekçiler geliyor ve içlerinden bir tanesi zorla ve darp ederek uzaklaştırmaya çalışıyor. Dün akşamda Araçla Oğlum evimizin önüne geliyor araçtan iniyor. Yine Aynı Bekçi ukala ukala konuşup, tabiri caizse artistlik yapıyor. Oğlum Ben Muhtarın oğluyum, dışardan yeni evime geliyorum ne oldu ki? Diye sorunca, aynı bekçi kim olursan ol, deyip oğlumu darp etmeye kalkışıyor. Son zamanlarda Bekçilerin bu tavırlarını anlamak çok zor. Kaldı ki geçtiğimiz günlerde yine bir mahalle muhtarımız darp edildi. Bekçilerin bizlere karşı bu tavırlarının nedeninin bilmiyoruz. Ve durumdan şikayetçiyiz. Konuyu sonuna kadar takip edip, gerekli yerlere konuyu iletiyoruz, iletmeye de deva edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Mektup Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.