BAŞKAN YÜCEL'E GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA DAVASI

ASAYİŞ 11.06.2022 - 01:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2496+ kez okundu.
 

BAŞKAN YÜCEL'E GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA DAVASI

Eski Alanya belediyesi Harita Mühendisi İbrahim Sinan Seydioğulları, FETÖ ve Masonik yapıların haksız imar yolsuzluğu iddiası ile yaptığı suç duyurusunun peşini bırakmıyor...

SEYDİOĞULLARI HUKUK MÜCADELESİ VERİYOR Bir dönem Alanya belediyesi’nde  Harita Mühendisi olarak çalışan  İbrahim Sinan Seydioğulları, Alanya belediye başkanı A. Murat Yücel, Encümen ve üyeleri hakkında görevi kötüye kullandıkları gerekçesi ile haklarında suç duyurusunda bulundu. İbrahim Sinan Seydioğulları tarafında yapılan şikayette, Antalya Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir encümen başkanı ve üyelerini de kapsayan suç duyurusunda iddia edilen; Yargı kararlarına, 3194 Sayılı İmar Yasasına ve 18. Madde Uygulama Yönetmeliğine aykırı uygulama yapmak, yaptırmak ve onaylamak, haksız kazanç sağlamak, kamu zararına neden olmak ve buna göz yummak, görevi kötüye kullanmak, gerçeğe aykırı beyanda bulunmak, sahte belge sunmak,  FETÖ bağlantısına yardım ve yataklık yapıldığı gerekçe gösterilerek ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. 27 Ocak ve 17 Mart 2022 tarihlerinde işlenildiği iddia edilen hukuksuzluk hakkında ise, 25 Mayıs  2022 tarihinde  yasal işlem başlatıldığı belirtildi.
Eski Alanya belediyesi Harita Mühendisi İbrahim Sinan Seydioğulları, FETÖ ve Masonik yapıların haksız imar yolsuzluğu iddiası ile yaptığı suç duyurusunun peşini bırakmıyor...

SEYDİOĞULLARI HUKUK MÜCADELESİ VERİYOR

Bir dönem Alanya belediyesi’nde  Harita Mühendisi olarak çalışan  İbrahim Sinan Seydioğulları, Alanya belediye başkanı A. Murat Yücel, Encümen ve üyeleri hakkında görevi kötüye kullandıkları gerekçesi ile haklarında suç duyurusunda bulundu.

İbrahim Sinan Seydioğulları tarafında yapılan şikayette, Antalya Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir encümen başkanı ve üyelerini de kapsayan suç duyurusunda iddia edilen;

Yargı kararlarına, 3194 Sayılı İmar Yasasına ve 18. Madde Uygulama Yönetmeliğine aykırı uygulama yapmak, yaptırmak ve onaylamak, haksız kazanç sağlamak, kamu zararına neden olmak ve buna göz yummak, görevi kötüye kullanmak, gerçeğe aykırı beyanda bulunmak, sahte belge sunmak,  FETÖ bağlantısına yardım ve yataklık yapıldığı gerekçe gösterilerek ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

27 Ocak ve 17 Mart 2022 tarihlerinde işlenildiği iddia edilen hukuksuzluk hakkında ise, 25 Mayıs  2022 tarihinde  yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.