BAŞKAN TOPALOĞLU'NDAN 30 AĞUSTOS MESAJI

GÜNDEM 29.08.2021 - 22:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2386+ kez okundu.
 

BAŞKAN TOPALOĞLU'NDAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos'un şanlı Türk tarihinde önemli bir tarih olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "30 Ağustos, Türk Milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği gündür. Yüce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu zaferin kahramanları başta olmak üzere vatanımız uğruna mücadele etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” 30AğustosZaferBayramı  
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Ağustos'un şanlı Türk tarihinde önemli bir tarih olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"30 Ağustos, Türk Milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği gündür. Yüce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu zaferin kahramanları başta olmak üzere vatanımız uğruna mücadele etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”
30AğustosZaferBayramı
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.