BAŞKAN TOPALOĞLU’NA BURS DESTEĞİ TEŞEKKÜRÜ

EĞİTİM 15.11.2021 - 20:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1296+ kez okundu.
 

BAŞKAN TOPALOĞLU’NA BURS DESTEĞİ TEŞEKKÜRÜ

Üniversite öğrencileri ve aileleri, Kemer Belediyesi tarafından kendilerine sağlanan eğitim desteğinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

Eğitime yaptığı katkılardan ve desteklerden dolayı adından sıkça söz ettirmeye devam eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'de ikamet eden, son olarak üniversiteye girmeye hak kazanan ve üniversitede eğitim gören 450 öğrenciye eğitim yardımı adı altında 500 lira maddi destek sağladı. -Eğitim varsa, gelecek var! -Öğrenciler ve aileleri Başkan Topaloğlu'na teşekkür mesajı yolladı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde ücretsiz eğitim aldıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Tarih Bölümünü kazanan Erkut Kurt, kendisine ve eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sivil Savunma İlk Yardım ve İtfaiyecilik Bölümü birinci sınıf öğrencisi Melike İrem Tekkanat'ın babası Ömer Tekkanat da kızına verdiği eğitim desteğinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti. Selçuk Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde okuyan Derya Selçuk'un annesi Cennet Selçuk da, eğitime çok önem veren bir belediye başkanına sahip oldukları için mutlu olduklarını kaydetti. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Grafik Tasarım bölümünde okuyan Ezgi Ece Odabaş'ın annesi Cemile Lampradze ise eğitime yaptığı katkılardan dolayı Topaloğlu'na teşekkür etti. Alaaddin Keykubad üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde okuyan Nazlı Eda Yıldız'ın annesi Huri Yıldız da Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Kemer'de eğitime ve öğrencilere yaptığımı desteklerden dolayı kendisine teşekkür ettiğini dile getirdi.
Üniversite öğrencileri ve aileleri, Kemer Belediyesi tarafından kendilerine sağlanan eğitim desteğinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.
Eğitime yaptığı katkılardan ve desteklerden dolayı adından sıkça söz ettirmeye devam eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'de ikamet eden, son olarak üniversiteye girmeye hak kazanan ve üniversitede eğitim gören 450 öğrenciye eğitim yardımı adı altında 500 lira maddi destek sağladı.
-Eğitim varsa, gelecek var!
-Öğrenciler ve aileleri Başkan Topaloğlu'na teşekkür mesajı yolladı
Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde ücretsiz eğitim aldıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Tarih Bölümünü kazanan Erkut Kurt, kendisine ve eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Sivil Savunma İlk Yardım ve İtfaiyecilik Bölümü birinci sınıf öğrencisi Melike İrem Tekkanat'ın babası Ömer Tekkanat da kızına verdiği eğitim desteğinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Selçuk Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde okuyan Derya Selçuk'un annesi Cennet Selçuk da, eğitime çok önem veren bir belediye başkanına sahip oldukları için mutlu olduklarını kaydetti.
Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Grafik Tasarım bölümünde okuyan Ezgi Ece Odabaş'ın annesi Cemile Lampradze ise eğitime yaptığı katkılardan dolayı Topaloğlu'na teşekkür etti.
Alaaddin Keykubad üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde okuyan Nazlı Eda Yıldız'ın annesi Huri Yıldız da Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Kemer'de eğitime ve öğrencilere yaptığımı desteklerden dolayı kendisine teşekkür ettiğini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.