BAŞKAN TOKLU'YA YAYLADA SICAK KARŞILAMA

SİYASİ PARTİLER 28.06.2022 - 12:22, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3085+ kez okundu.
 

BAŞKAN TOKLU'YA YAYLADA SICAK KARŞILAMA

AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Sapadere Yayla Şenliği'ne katıldı

6'ncı Geleneksel Sapadere Yayla Şenliği'ne katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılandı. Başkan Toklu, "Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel hissedildiği, hemşehrilerimizle bir araya gelerek gönül gönüle verdiğimiz bir gün. Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Sapadere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız İbrahim Yetkin'e ve Muhtarımız Hamit Baç'a bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz" dedi  Haber: Alanyaözgürmedya
AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Sapadere Yayla Şenliği'ne katıldı

6'ncı Geleneksel Sapadere Yayla Şenliği'ne katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılandı. Başkan Toklu, "Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel hissedildiği, hemşehrilerimizle bir araya gelerek gönül gönüle verdiğimiz bir gün. Sizlerle bir arada olmak çok güzel.
Sapadere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız İbrahim Yetkin'e ve Muhtarımız Hamit Baç'a bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz" dedi 

Haber: Alanyaözgürmedya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.