Başkan Küçükkuru’dan Anneler Günü Mesajı

KÜLTÜR 09.05.2020 - 21:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1730+ kez okundu.
 

Başkan Küçükkuru’dan Anneler Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 10 Mayıs Anneler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Küçükkuru mesajında; "Bir annenin, ülke ve Dünya tarihini değiştirebileceğini Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli anneleri Zübeyde Hanım göstermiştir. Zübeyde hanımı saygıyla ve rahmetle anıyorum. Bir annenin çocuğunu yetiştirme tarzı, eğitimine verdiği önem, evladını şefkat ve sevgiyle büyütmesi aydınlık, çağdaş umut dolu geleceğimizin de teminatıdır. Bu cennet vatanın gelecekteki yöneticilerini, bilim insanlarını, sanatçılarını, sporcularını, emekçilerini yetiştirecek olan kadınlarımızın özgürlüğü, sosyal ekonomik bağımsızlığı bizler için en önemli önceliktir. Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.  Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakârlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanlarındayız. Onlar; yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir. Covid-19 virüsü sebebiyle bu yıl anneler gününde daha hassas davranılması gerekmektedir. Özellikle 65 yaş üstünde ki annelerimiz başta olmak üzere bütün annelerimizi virüsten koruyarak bu önemli günü kutlamalıyız Yeniden cumhuriyetin ve demokrasinin ışığıyla yükseltmek için annelerimize ihtiyacımız vardır. Çocuklarının geleceğinden, eğitiminden, işsiz kalma korkusundan kurtulmak isteyen annelerimiz ile mücadele ederek kadınlarımızın özlediği Türkiye’ye birlikte kavuşacağız. Bu duygu ve düşünceler ile ilk öğretmenimiz, ilk doktorumuz, ilk sığınağımız bizleri karşılık beklemeden seven koruyan bütün analarımızın anneler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 10 Mayıs Anneler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Küçükkuru mesajında; "Bir annenin, ülke ve Dünya tarihini değiştirebileceğini Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli anneleri Zübeyde Hanım göstermiştir.

Zübeyde hanımı saygıyla ve rahmetle anıyorum.

Bir annenin çocuğunu yetiştirme tarzı, eğitimine verdiği önem, evladını şefkat ve sevgiyle büyütmesi aydınlık, çağdaş umut dolu geleceğimizin de teminatıdır.

Bu cennet vatanın gelecekteki yöneticilerini, bilim insanlarını, sanatçılarını, sporcularını, emekçilerini yetiştirecek olan kadınlarımızın özgürlüğü, sosyal ekonomik bağımsızlığı bizler için en önemli önceliktir.

Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir.

Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar.

Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.

Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. 

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakârlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin her zaman yanlarındayız.

Onlar; yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir.

Covid-19 virüsü sebebiyle bu yıl anneler gününde daha hassas davranılması gerekmektedir.

Özellikle 65 yaş üstünde ki annelerimiz başta olmak üzere bütün annelerimizi virüsten koruyarak bu önemli günü kutlamalıyız

Yeniden cumhuriyetin ve demokrasinin ışığıyla yükseltmek için annelerimize ihtiyacımız vardır.

Çocuklarının geleceğinden, eğitiminden, işsiz kalma korkusundan kurtulmak isteyen annelerimiz ile mücadele ederek kadınlarımızın özlediği Türkiye’ye birlikte kavuşacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile ilk öğretmenimiz, ilk doktorumuz, ilk sığınağımız bizleri karşılık beklemeden seven koruyan bütün analarımızın anneler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.