BAŞKAN ESEN, "TEHLİKE HENÜZ GEÇMEDİ.."

SAĞLIK 22.08.2020 - 11:55, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2487+ kez okundu.
 

BAŞKAN ESEN, "TEHLİKE HENÜZ GEÇMEDİ.."

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ilçe genelinde taksi, taksi durakları, ibadethane, park ve meydanları düzenli dezenfekte ettiklerini açıkladı.

Sıkı tedbirlerin alındığı günden normalleşme sürecinin uygulandığı günümüze kadar tedbiri elden bırakmayan Konyaaltı Belediyesi, koronovirüs ile mücadelesine aralıksız devam ediyor. Her gün programlı bir şekilde dezenfekte çalışmalarını sürdüren Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgeleri sık sık temizleyerek gerekli tedbirleri alıyor. Taksi, taksi durakları ibadethane, park ve meydanlar düzenli olarak dezenfekte ediliyor. MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR Pandemi döneminin ilk günlerinden itibaren büyük bir hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, son olarak Liman Mahallesi Porto Bello Taksi Durağı ve Bileydi Parkı’nda dezenfektasyon yaptıklarını söyledi. Program dahilinde toplu kullanılan yerleri dezenfekte ettiklerini belirten Başkan Semih Esen, “Tüm dünyada büyük bir buhrana neden olan koronavirüs salgınının etkileri devam ediyor. Biz de ciddi bir mücadele veriyoruz. Kamu binalarında, park ve bahçelerde, muhtarlıklarda, bankamatiklerde, çocuk oyun alanlarında, camilerde, okullarda, pazar yerlerinde, taksi ve taksi duraklarında dezenfektasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz.” dedi. VATANDAŞLARI UYARDI “Tehlike henüz geçmedi” diyerek salgına karşı vatandaşları da uyaran Başkan Esen, “Bir milyonun üzerinde maske ve hijyen kiti dağıttık. Ekiplerimiz ilçe genelinde dezenfekte edilmedik yer bırakmadı. Sadece bunlar değil, halkın bilinçlenmesine yönelik de önemli adımlar attık. Konyaaltı Belediyesi olarak mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Maske, sosyal mesafe ve hijyen artık hayatımızın bir parçası olmalı” diye konuştu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ilçe genelinde taksi, taksi durakları, ibadethane, park ve meydanları düzenli dezenfekte ettiklerini açıkladı.

Sıkı tedbirlerin alındığı günden normalleşme sürecinin uygulandığı günümüze kadar tedbiri elden bırakmayan Konyaaltı Belediyesi, koronovirüs ile mücadelesine aralıksız devam ediyor. Her gün programlı bir şekilde dezenfekte çalışmalarını sürdüren Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgeleri sık sık temizleyerek gerekli tedbirleri alıyor. Taksi, taksi durakları ibadethane, park ve meydanlar düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR

Pandemi döneminin ilk günlerinden itibaren büyük bir hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, son olarak Liman Mahallesi Porto Bello Taksi Durağı ve Bileydi Parkı’nda dezenfektasyon yaptıklarını söyledi. Program dahilinde toplu kullanılan yerleri dezenfekte ettiklerini belirten Başkan Semih Esen, “Tüm dünyada büyük bir buhrana neden olan koronavirüs salgınının etkileri devam ediyor.

Biz de ciddi bir mücadele veriyoruz. Kamu binalarında, park ve bahçelerde, muhtarlıklarda, bankamatiklerde, çocuk oyun alanlarında, camilerde, okullarda, pazar yerlerinde, taksi ve taksi duraklarında dezenfektasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

VATANDAŞLARI UYARDI

“Tehlike henüz geçmedi” diyerek salgına karşı vatandaşları da uyaran Başkan Esen, “Bir milyonun üzerinde maske ve hijyen kiti dağıttık. Ekiplerimiz ilçe genelinde dezenfekte edilmedik yer bırakmadı. Sadece bunlar değil, halkın bilinçlenmesine yönelik de önemli adımlar attık. Konyaaltı Belediyesi olarak mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Maske, sosyal mesafe ve hijyen artık hayatımızın bir parçası olmalı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.