BAŞKAN ESEN'DEN ÇYDD'NE TAHSİS

EĞİTİM 11.08.2020 - 13:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2167+ kez okundu.
 

BAŞKAN ESEN'DEN ÇYDD'NE TAHSİS

Konyaaltı Belediyesi, EXPO Park içindeki 188 metrekarelik bir mekanı, üniversitede eğitim gören öğrencilerin yararına kullanması amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şubesi’ne protokolle tahsis etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, meclis kararı ile EXPO Park içerisindeki bir bölümü, Kardelen Projesi’ne destek olması amacıyla ÇYDD Antalya Şubesi’ne tahsis etti. Konyaaltı Belediyesi ekipleri, tahsis edilen alanda gerekli çalışmayı yaparak, dernek yönetimine teslim etti. Ancak pandemi nedeniyle tahsisle ilgili protokolün imza süreci uzadı. Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ile ÇYDD Antalya Şube Başkanı Ayşe Neyişçi arasında EXPO Park içindeki 188 metrekare alanın 5 yıllık kullanımına ilişkin protokol imzaları atıldı. ÇYDD’DEN ESEN’E TEŞEKKÜR Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, bu alanın kardelenler için kullanılacağını söyledi. ÇYDD Antalya Şube Başkanı Ayşe Neyişçi ise Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkürlerini ileterek, eğitimi ve öğrencilere çok yararlı olacak bir tahsise imza attığını kaydetti. KARDELENLER İÇİN KULLANILACAK Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim alanında yapılan her türlü çalışmaya destek verdiklerini söyledi. ÇYDD’nin Türkiye genelinde özellikle kız çocuklarına faydalı projeler ürettiğini belirten Esen, “EXPO Park içerisindeki alanımız, çok güzel bir amaç için kullanılacak. Alanın Akdeniz Üniversitesi’ne yakın olması öğrenciler için çok avantajlı oldu. Öğrencilerimiz burada ders çalışma imkanı bulacak. Alanında uzman kişiler ile öğrenciler burada eğitim faaliyetlerinde bulanabilecek. Öğrencilerimiz adına hayırlı olsun” dedi.
Konyaaltı Belediyesi, EXPO Park içindeki 188 metrekarelik bir mekanı, üniversitede eğitim gören öğrencilerin yararına kullanması amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şubesi’ne protokolle tahsis etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, meclis kararı ile EXPO Park içerisindeki bir bölümü, Kardelen Projesi’ne destek olması amacıyla ÇYDD Antalya Şubesi’ne tahsis etti. Konyaaltı Belediyesi ekipleri, tahsis edilen alanda gerekli çalışmayı yaparak, dernek yönetimine teslim etti. Ancak pandemi nedeniyle tahsisle ilgili protokolün imza süreci uzadı. Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ile ÇYDD Antalya Şube Başkanı Ayşe Neyişçi arasında EXPO Park içindeki 188 metrekare alanın 5 yıllık kullanımına ilişkin protokol imzaları atıldı.

ÇYDD’DEN ESEN’E TEŞEKKÜR

Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, bu alanın kardelenler için kullanılacağını söyledi. ÇYDD Antalya Şube Başkanı Ayşe Neyişçi ise Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkürlerini ileterek, eğitimi ve öğrencilere çok yararlı olacak bir tahsise imza attığını kaydetti.

KARDELENLER İÇİN KULLANILACAK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim alanında yapılan her türlü çalışmaya destek verdiklerini söyledi. ÇYDD’nin Türkiye genelinde özellikle kız çocuklarına faydalı projeler ürettiğini belirten Esen, “EXPO Park içerisindeki alanımız, çok güzel bir amaç için kullanılacak. Alanın Akdeniz Üniversitesi’ne yakın olması öğrenciler için çok avantajlı oldu. Öğrencilerimiz burada ders çalışma imkanı bulacak. Alanında uzman kişiler ile öğrenciler burada eğitim faaliyetlerinde bulanabilecek. Öğrencilerimiz adına hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.