BAŞKAN ESEN DE ESENLİKLER DİLEDİ

BELEDİYELER 19.07.2021 - 12:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2317+ kez okundu.
 

BAŞKAN ESEN DE ESENLİKLER DİLEDİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu bayramın pandeminin gölgesinde kutlanan son bayram olmasını diledi. Başkan esen, "Özellikle bayramlar, paylaşımın, yardımlaşmanın en yoğun yaşadığı günlerimizdir. Bu Kurban Bayramı’nda yardımlaşma ve paylaşma hassasiyetinin en üst sevide olmasını vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyorum" dedi.

  Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı için mesaj yayımladı. Mesajında özellikle yardımlaşmaya ve sağlığa dikkat çeken Başkan Esen, şunları kaydetti: “Geçen yıldan beri maalesef pandeminin gölgesinde bayramlarımızı kutlamak zorunda kalıyoruz.  Bu süreçte birçok insanımızın hem manevi hem maddi çok büyük kayıpları oldu. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ekonomik açıdan dar boğazdan geçen yurttaşlarımızın da kısa zamanda huzura ermesini canı gönülden isterim. Kutlayacağımız Kurban Bayramı’nın bu olumsuzlukların üstesinden gelmemiz için çok daha önemli olduğu ortaya çıktı. Yardımlaşmanın bizim kültürümüzde çok değerli bir yeri vardır. Özellikle bayramlar, paylaşımın, yardımlaşmanın en yoğun yaşadığı günlerimizdir. Bu Kurban Bayramı’nda yardımlaşma ve paylaşma hassasiyetinin en üst sevide olmasını vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyorum. Bayram kutlamalarımızda salgın gerçeğinin son bulmadığının göz önünde tutulması gerekiyor. Herkesin kişisel tedbirlerini alarak salgın ile mücadeleye devam etmesi, bayram kutlamalarında da bilimin önerilerine dikkat etmesi büyük önem arz ediyor. Salgından bizi ancak bilim kurtaracaktır. Zamanı gelen vatandaşlarımızın aşılarını olmaları, salgının gücünü kıracak, herkesi daha sağlıklı günlere taşıyacaktır. Bu bayramın pandeminin gölgesinde kutlanan son bayram olması olmasını diliyor, bunu birlikte başaracağımıza inanıyorum. Bu düşüncelerle hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum.”
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu bayramın pandeminin gölgesinde kutlanan son bayram olmasını diledi. Başkan esen, "Özellikle bayramlar, paylaşımın, yardımlaşmanın en yoğun yaşadığı günlerimizdir. Bu Kurban Bayramı’nda yardımlaşma ve paylaşma hassasiyetinin en üst sevide olmasını vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyorum" dedi.

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı için mesaj yayımladı. Mesajında özellikle yardımlaşmaya ve sağlığa dikkat çeken Başkan Esen, şunları kaydetti:

“Geçen yıldan beri maalesef pandeminin gölgesinde bayramlarımızı kutlamak zorunda kalıyoruz.  Bu süreçte birçok insanımızın hem manevi hem maddi çok büyük kayıpları oldu. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ekonomik açıdan dar boğazdan geçen yurttaşlarımızın da kısa zamanda huzura ermesini canı gönülden isterim. Kutlayacağımız Kurban Bayramı’nın bu olumsuzlukların üstesinden gelmemiz için çok daha önemli olduğu ortaya çıktı. Yardımlaşmanın bizim kültürümüzde çok değerli bir yeri vardır. Özellikle bayramlar, paylaşımın, yardımlaşmanın en yoğun yaşadığı günlerimizdir. Bu Kurban Bayramı’nda yardımlaşma ve paylaşma hassasiyetinin en üst sevide olmasını vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyorum.

Bayram kutlamalarımızda salgın gerçeğinin son bulmadığının göz önünde tutulması gerekiyor. Herkesin kişisel tedbirlerini alarak salgın ile mücadeleye devam etmesi, bayram kutlamalarında da bilimin önerilerine dikkat etmesi büyük önem arz ediyor. Salgından bizi ancak bilim kurtaracaktır. Zamanı gelen vatandaşlarımızın aşılarını olmaları, salgının gücünü kıracak, herkesi daha sağlıklı günlere taşıyacaktır. Bu bayramın pandeminin gölgesinde kutlanan son bayram olması olmasını diliyor, bunu birlikte başaracağımıza inanıyorum. Bu düşüncelerle hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.